Spierentraining.nl

Tricepsoefening: Standing Triceps Extension

De Standing Triceps Extension is een prima oefening om je triceps te prikkelen. De oefening richt zicht puur op de triceps en je traint hiermee geen andere spiergroepen. Deze oefening kan op een aantal manier worden uitgevoerd. Je kan de oefening doen terwijl je steeds van arm wisselt of zoals in de video met twee armen tegelijk. Ook kan je de oefening staand uitvoeren of zittend op een fitness bankje. De zittende variant geeft meer steun en hierdoor kan je gemakkelijk je rug recht houden. Als je de oefening staand uitvoert moet je ervoor zorgen dat je je buikspieren goed aanspant zodat je rug niet hol komt te staan.

Om maximaal resultaat te halen is het belangrijk dat je de oefening op de juiste manier uitvoert. Lees hieronder de stappen.

Stap 1.

Pak in allebei je handen een dumbbell en ga rechtop staan. Span je buikspieren aan en plaats je voeten naast elkaar.

Stap 2.

Houdt beiden armen gestrekt omhoog met de ellebogen licht gebogen en je handpalmen aan de binnenkant.

Stap 3.

Laat de dumbbells gecontroleerd achter je hoofd zakken door je ellebogen te buigen.

Stap 4.

Breng daarna de dumbbells weer naar boven door je armen uit te strekken tot de beginpositie.

Alles wat je moet weten over effectief vetverlies, spieropbouw en een gezond lichaam

In de afgelopen jaren hebben we duizenden mannen en vrouwen geholpen met hun persoonlijke doelen te behalen. Alle informatie die je nodig hebt om aan de slag te gaan hebben we samengevat in De Spierentraining Formule.

Bekijk de eenvoudige methode om snel spieren te ontwikkelen en vet te verliezen:

De Spierentraining Formule: Alles wat je moet weten over effectief vetverlies, spieropbouw en een gezond lichaam. Het boek bevat alle oefeningen, trainingen, recepten en schema's die je nodig hebt!

 

Spierentraining Team

Van de beste methodes om af te vallen tot de nieuwste fitness oefeningen: het team van Spierentraining weet er alles van. We houden je dagelijks op de hoogte van de beste en meest effectieve oefeningen en body workouts om zelf mee aan de slag te gaan.

Reageren op dit artikel

Gratis schema om 5 kilo af te vallen

Inclusief stap-voor-stap uitleg en overzicht van alle oefeningen.

Wij sturen het schema per mail. Controleer ook uw spam box.