Spierentraining.nl
Fitness schema rugspieren

Fitness schema rugspieren

Als jij wilt trainen voor een grote gespierde rug is het belangrijk dat je de verschillende spieren in de rug aanspreekt met de oefeningen die je doet. Een samengesteld fitness schema voor de rugspieren helpt jou hierbij. Hierdoor weet je welke oefeningen je moet doen op de dag dat jij je rugspieren traint. Het enige wat jij hoeft te doen als je de sportschool in loopt is het schema volgen.

Rugspieren trainen

Met het fitness schema voor de rugspieren ontwikkel je in korte tijd de verschillende spieren in je rug. Het belangrijkste bij het trainen van je rugspieren is dat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert, hard traint en je aan je rugspieren schema houdt! Het schema werkt niet als je af en toe oefeningen overslaat omdat je geen zin hebt.

Wij raden aan dat je met het fitness schema voor je rugspieren dat hieronder staat ongeveer twee maanden traint. Doe tijdens een training maximaal vijf oefeningen. Train minimaal één keer per week je rugspieren volgens het schema, doe je dit niet dan zal het langer duren voordat je resultaat boekt. Het is ook mogelijk om twee keer per week je rug te trainen volgens het schema. Dat ligt er maar net aan hoe vaak per week je naar de sportschool gaat en hoe vaak je je andere spiergroepen traint.

Fitness schema rugspieren

In het fitness schema voor de rugspieren zijn zes oefeningen opgenomen. Eerder in het artikel schreef ik dat je maximaal vijf oefeningen per training moet doen. Kies dus uit het schema vijf oefeningen om te trainen die dag. Probeer hiermee af te wisselen, laat dus niet elke keer dezelfde oefening weg uit het schema.

OefeningAantal setsAantal herhalingen
Pull up48
Cable Standing Close Row410
Barbell Deadlift48-10
Dumbbell Bent Over Row412
Lateral Pulldown410
Dumbbell Shrugs412

Alles wat je moet weten over effectief vetverlies, spieropbouw en een gezond lichaam

In de afgelopen jaren hebben we duizenden mannen en vrouwen geholpen met hun persoonlijke doelen te behalen. Alle informatie die je nodig hebt om aan de slag te gaan hebben we samengevat in De Spierentraining Formule.

Bekijk de eenvoudige methode om snel spieren te ontwikkelen en vet te verliezen:

De Spierentraining Formule: Alles wat je moet weten over effectief vetverlies, spieropbouw en een gezond lichaam. Het boek bevat alle oefeningen, trainingen, recepten en schema's die je nodig hebt!

Spierentraining Team

Van de beste methodes om af te vallen tot de nieuwste fitness oefeningen: het team van Spierentraining weet er alles van. We houden je dagelijks op de hoogte van de beste en meest effectieve oefeningen en body workouts om zelf mee aan de slag te gaan.

Reageren op dit artikel

In 3 stappen van vet naar fit

238 bladzijden met oefeningen, schema’s, en practische informatie om af te vallen.


Bekijken

Volg ons op Facebook

Gratis schema om 5 kilo af te vallen

Inclusief stap-voor-stap uitleg en overzicht van alle oefeningen.

Wij sturen het schema per mail. Controleer ook uw spam box.