Web Analytics
Spierentraining.nl

De beste adviezen voor het behalen van je fitness doelen

Betrouwbare en inspirerende informatie over fitness, krachttraining, oefeningen en voeding. Al onze artikelen zijn geschreven door fitnessinstructeurs met jarenlange praktijk ervaring en gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten en onderzoeken.

Beenspieroefening: Bench Step-up

Met de Bench Step-up train je vooral de voorkant van je bovenbeen. Daarnaast train je ook je hamstrings en je kuiten met deze oefening. De benodigdheden voor deze oefening zijn dumbbells en een verhoging, hierbij kan je denken aan een fitness bankje of een Step bankje. In plaats van dumbbells kun je ook een barbell gebruiken. Je kunt zelf bepalen hoe zwaar je de oefening uitvoert door het gewicht van de dumbbells te veranderen. Als beginner of als je moeite hebt met je balans kan je starten met alleen je lichaamsgewicht.

De volgende stappen zullen je helpen bij de uitvoering van deze oefening. Een goede uitvoering zorgt ervoor dat je snel resultaat zult boeken.

Stap 1.

Ga tegenover een fitness of Step bankje staan met je voeten naast elkaar en een dumbbell in allebei je handen.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Stap 2.

Houdt je rug recht terwijl je met één been op het bankje stapt. Plaats je gehele voet op het bankje.

Stap 3.

Stap daarna met je andere voet op het bankje zodat je met twee voeten op het bankje staat. Houdt je handen met daarin de dumbbells langs je lichaam.

Stap 4.

Stap daarna weer van het bankje af. Eerst met het been waarmee je begon en daarna met het andere been. Je bent nu weer in de startpositie.

Zo krijg je snel die strakke buik waar je van droomt

Op internet staan veel tips voor het krijgen van een platte buik maar het meeste is helaas geschreven door mensen die er weinig verstand van hebben.

Oscar Helm is daarentegen een autoriteit op het gebied van afslanken en sport.

Hij leert je in zijn methode stap-voor-stap om een strakke buik te krijgen door het verliezen van overtollig buikvet, gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Je ontdekt er alles over door de volgende pagina te bekijken:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Tom Ridder

Tom Ridder heeft meer dan 150 wetenschappelijk onderbouwde artikelen geschreven over fitness, spieren kweken, gewichtsverlies en voeding. Hij is bekend ben van De Telegraaf, Vrouw, Grazia en Het Laatste Nieuws. Hij is ook fitnessinstructeur en heeft 11 jaar ervaring.

Reageren op dit artikel