Spierentraining.nl

Beenspieroefening: Decline Leg Curl

Als je op zoek bent naar een goede oefening om je hamstrings te trainen probeer dan eens de Leg Curl. Dit is een isolatieoefening waarmee je de spieren aan de achterkant van je bovenbenen traint. Deze oefening op twee manieren worden uitgevoerd: zittend en liggend. Wij behandelen hier de liggende variant die moet worden uitgevoerd op een liggende Leg Curl machine.

Met deze oefening geef je de hamstrings een flinke prikkel waardoor je snel resultaat zult zien. Het is dan wel belangrijk dat je de oefening op de juiste manier uitvoert.

Stap 1.

Ga op de Leg Curl machine liggen met je hoofd naar beneden en je enkels onder de enkelsteun. Houdt je vast aan de handsteunen naast je hoofd.

Stap 2.

Houdt je heupen op het bankje en je kuiten ontspannen terwijl je je hielen naar je billen trekt, dit doe je totdat je kuiten loodrecht op de vloer staan.

Stap 3.

Houdt spanning op je hamstrings en laat je hielen weer zakken naar de beginpositie.

Alles wat je moet weten over effectief vetverlies, spieropbouw en een gezond lichaam

In de afgelopen jaren hebben we duizenden mannen en vrouwen geholpen met hun persoonlijke doelen te behalen. Alle informatie die je nodig hebt om aan de slag te gaan hebben we samengevat in De Spierentraining Formule.

Bekijk de eenvoudige methode om snel spieren te ontwikkelen en vet te verliezen:

De Spierentraining Formule: Alles wat je moet weten over effectief vetverlies, spieropbouw en een gezond lichaam. Het boek bevat alle oefeningen, trainingen, recepten en schema's die je nodig hebt!

 

Spierentraining Team

Van de beste methodes om af te vallen tot de nieuwste fitness oefeningen: het team van Spierentraining weet er alles van. We houden je dagelijks op de hoogte van de beste en meest effectieve oefeningen en body workouts om zelf mee aan de slag te gaan.

Reageren op dit artikel

Gratis schema om 5 kilo af te vallen

Inclusief stap-voor-stap uitleg en overzicht van alle oefeningen.

Wij sturen het schema per mail. Controleer ook uw spam box.