Web Analytics
Spierentraining.nl

De beste adviezen voor het behalen van je fitness doelen

Betrouwbare en inspirerende informatie over fitness, krachttraining, oefeningen en voeding. Al onze artikelen zijn geschreven door fitnessinstructeurs met jarenlange praktijk ervaring en gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten en onderzoeken.

Beenspieroefening: Decline Leg Curl

Als je op zoek bent naar een goede oefening om je hamstrings te trainen probeer dan eens de Leg Curl. Dit is een isolatieoefening waarmee je de spieren aan de achterkant van je bovenbenen traint. Deze oefening op twee manieren worden uitgevoerd: zittend en liggend. Wij behandelen hier de liggende variant die moet worden uitgevoerd op een liggende Leg Curl machine.

Met deze oefening geef je de hamstrings een flinke prikkel waardoor je snel resultaat zult zien. Het is dan wel belangrijk dat je de oefening op de juiste manier uitvoert.

Inhoud van dit artikel

Stap 1.

Ga op de Leg Curl machine liggen met je hoofd naar beneden en je enkels onder de enkelsteun. Houdt je vast aan de handsteunen naast je hoofd.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Stap 2.

Houdt je heupen op het bankje en je kuiten ontspannen terwijl je je hielen naar je billen trekt, dit doe je totdat je kuiten loodrecht op de vloer staan.

Stap 3.

Houdt spanning op je hamstrings en laat je hielen weer zakken naar de beginpositie.

 

Zo krijg je snel die strakke buik waar je van droomt

Op internet staan veel tips voor het krijgen van een platte buik maar het meeste is helaas geschreven door mensen die er weinig verstand van hebben.

Oscar Helm is daarentegen een autoriteit op het gebied van afslanken en sport.

Hij leert je in zijn methode stap-voor-stap om een strakke buik te krijgen door het verliezen van overtollig buikvet, gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Je ontdekt er alles over door de volgende pagina te bekijken:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Tom Ridder

Tom Ridder heeft meer dan 150 wetenschappelijk onderbouwde artikelen geschreven over fitness, spieren kweken, gewichtsverlies en voeding. Hij is bekend ben van De Telegraaf, Vrouw, Grazia en Het Laatste Nieuws. Hij is ook fitnessinstructeur en heeft 11 jaar ervaring.

Reageren op dit artikel