Web Analytics
Spierentraining.nl

De beste adviezen voor het behalen van je fitness doelen

Betrouwbare en inspirerende informatie over fitness, krachttraining, oefeningen en voeding. Al onze artikelen zijn geschreven door fitnessinstructeurs met jarenlange praktijk ervaring en gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten en onderzoeken.

Over ons

Onze oprichting

In 2015 werd Spier en Training opgericht door Tom Ridder. Dit begon als hobby met bloggen over de passie van Tom: fitness en krachttraining. Inmiddels is spierenkracht.nl uitgegroeid tot een veel geraadpleegde en betrouwbare bron van informatie op het gebied van fitness en krachttraining.

Tom Ridder is de hoofdredacteur van deze site. Samen met een leuk en enthousiast team van fitnessinstructeurs wordt gewerkt aan de inhoud van deze site. De meeste van ons onderhouden deze site naast hun baan in de fitnessbranche.

Bij het samenstellen van de informatie op deze website gebruiken wij bronnen zoals PubMed, BodyBuilding.com, Jama Network, ScienceDaily en vakliterateur.

Ons doel

Met deze site willen we mensen op de eerste plaats voorzien van actuele en betrouwbare informatie. In de praktijk zien wij als fitnessinstructeur dat veel mensen niet goed weten waar ze mee bezig zijn. Dit is zonde. Ze halen niet het optimale uit hun trainingen en blessures liggen vaak op de loer.

Door te werken aan je fitheid verbeter je niet alleen je fysieke maar ook je mentale gezondheid en weerbaarheid. Wij hopen dat je met de informatie die je hier vindt een optimale vitaliteit kunt behalen. En natuurlijk het lichaam waarvan je droomt.

Persoonlijk advies

Wij hebben jarenlange ervaring met begeleiden van mensen die aan hun lichaam willen werken en het schrijven van artikelen over fitness en krachttraining. Wij geven echter geen persoonlijk advies. De informatie die je op deze site aantreft is van algemene aard en niet bedoeld als persoonlijk advies. Wil je persoonlijk trainingsadvies dan kan je het beste onder begeleiding gaan fitnessen bij een fitnesscenter bij jouw in de buurt. Een andere optie is het in de arm nemen van een personal trainer die je begeleid bij het behalen van je persoonlijke trainingsdoelstellingen.

Onpartijdigheid

Wij zijn onafhankelijk van sponsors. We zijn van mening dat we alleen op deze manier kunnen zorgen voor betrouwbare en onafhankelijke informatie. Het belang van onze lezers staat bij het schrijven van onze artikelen dan ook voorop. En niet die van adverteerders of sponsors. Dit geeft ons de redactionele vrijheid om eerlijke en betrouwbare informatie te geven.

Contact

Heb je vragen of opmerking over deze site? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier.