Web Analytics
Spierentraining.nl

De beste adviezen voor het behalen van je fitness doelen

Betrouwbare en inspirerende informatie over fitness, krachttraining, oefeningen en voeding. Al onze artikelen zijn geschreven door fitnessinstructeurs met jarenlange praktijk ervaring en gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten en onderzoeken.

Tom Ridder van Spierentraining.nl – Over mij

Hey, ik ben Tom Ridder.

Ik ben de trotse oprichter en hoofdredacteur van spierentraining.nl.

Sinds 2015 heb ik meer dan 150 wetenschappelijk onderbouwde artikelen geschreven over fitness, spieren kweken, gewichtsverlies en voeding.

Ik ben er trost op dat ik bekend ben van De Telegraaf, Vrouw, Grazia en Het Laatste Nieuws.

Ik ben altijd gek van sport geweest. Ik heb de opleiding Coördinator Sport, Bewegen en Gezonde Leefstijl gedaan. In 2010 behaalde ik mijn diploma aan het ROC Midden Nederland. Na mijn opleiding ben ik aan de slag gegaan als fitnessinstructeur. Ik heb inmiddels 11 jaar ervaring als fitnessinstructeur en leer nog dagelijks bij door alle vakliteratuur te lezen.

Ik ben spierentraining.nl als hobby begonnen en deze site is inmiddels uitgegroeid tot een waardevolle bron van informatie en inspiratie, voor mensen die aan hun figuur en gezondheid willen werken.

In mijn vrije tijd doe ik aan krachttraining, mountainbiken en duiken. Mijn vakanties plan ik altijd in de nabijheid van mooie duikgebieden. Zo ben ik al wezen duiken in het Great Barrier reef (Yongala) in Australië en het Shark & Yolanda Reef in Egypte.

Mijn droom is om voor een Hollywoodfilm gevraagd te worden, voor een rol als gespierde villain. Mijn meer realistische droom en doel is het beginnen van een eigen sportschool.

Mijn missie

Het is mijn passie en missie om mijn kennis en ervaring op het gebied van fitness en krachttraining met anderen te delen. Het geeft me veel voldoening als ik zie dat anderen hun doelen behalen en ik ben daarbij graag je gids.