Web Analytics
Spierentraining.nl

De beste adviezen voor het behalen van je fitness doelen

Betrouwbare en inspirerende informatie over fitness, krachttraining, oefeningen en voeding. Al onze artikelen zijn geschreven door fitnessinstructeurs met jarenlange praktijk ervaring en gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten en onderzoeken.

Borstspieroefening: Tubing Chest Fly

De Tubing Chest Fly is een uitstekende oefening om te doen wanneer je je borst wilt trainen. Deze oefening is op verschillende manieren uit te voeren waardoor je zelf bepaald welk gedeelte van de borst je wilt trainen. Je kunt je richten op het midden van de borst, de bovenkant van de borst of de onderkant van de borst. Met deze oefening train je naast je borst ook je schouders, je triceps en een gedeelte van je buikspieren.

Deze oefening kan ook uitgevoerd worden met kabels in plaats van met een elastisch koord. Neem deze oefening op in je trainingsschema en je zal merken dat je resultaat boekt.

Inhoud van dit artikel

Stap 1.

Pak de handvaten vast, zet een stap naar voren met één been en ga een beetje door je knieën.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Stap 2.

Buig de handvaten naar voren en spreid je armen uit naar de zijkant van je lichaam op schouderhoogte, houdt je ellebogen licht gebogen.

Stap 3.

Houd je buikspieren gespannen en breng je armen naar de voorkant van je borst. Houd deze positie even vast.

Stap 4.

Breng je armen rustig en gecontroleerd terug naar de beginpositie. Houd je rug tijdens de oefening recht.

Weten hoe vaak je de oefening moet herhalen? Bekijk hier het Borstspieroefeningen schema.

Zo krijg je snel die strakke buik waar je van droomt

Op internet staan veel tips voor het krijgen van een platte buik maar het meeste is helaas geschreven door mensen die er weinig verstand van hebben.

Oscar Helm is daarentegen een autoriteit op het gebied van afslanken en sport.

Hij leert je in zijn methode stap-voor-stap om een strakke buik te krijgen door het verliezen van overtollig buikvet, gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Je ontdekt er alles over door de volgende pagina te bekijken:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Tom Ridder

Tom Ridder heeft meer dan 150 wetenschappelijk onderbouwde artikelen geschreven over fitness, spieren kweken, gewichtsverlies en voeding. Hij is bekend ben van De Telegraaf, Vrouw, Grazia en Het Laatste Nieuws. Hij is ook fitnessinstructeur en heeft 11 jaar ervaring.

Reageren op dit artikel