Spierentraining.nl

Borstspieroefening: Tubing Chest Fly

De Tubing Chest Fly is een uitstekende oefening om te doen wanneer je je borst wilt trainen. Deze oefening is op verschillende manieren uit te voeren waardoor je zelf bepaald welk gedeelte van de borst je wilt trainen. Je kunt je richten op het midden van de borst, de bovenkant van de borst of de onderkant van de borst. Met deze oefening train je naast je borst ook je schouders, je triceps en een gedeelte van je buikspieren.

Deze oefening kan ook uitgevoerd worden met kabels in plaats van met een elastisch koord. Neem deze oefening op in je trainingsschema en je zal merken dat je resultaat boekt.

Stap 1.

Pak de handvaten vast, zet een stap naar voren met één been en ga een beetje door je knieën.

Stap 2.

Buig de handvaten naar voren en spreid je armen uit naar de zijkant van je lichaam op schouderhoogte, houdt je ellebogen licht gebogen.

Stap 3.

Houd je buikspieren gespannen en breng je armen naar de voorkant van je borst. Houd deze positie even vast.

Stap 4.

Breng je armen rustig en gecontroleerd terug naar de beginpositie. Houd je rug tijdens de oefening recht.

Weten hoe vaak je de oefening moet herhalen? Bekijk hier het Borstspieroefeningen schema.

Alles wat je moet weten over effectief vetverlies, spieropbouw en een gezond lichaam

In de afgelopen jaren hebben we duizenden mannen en vrouwen geholpen met hun persoonlijke doelen te behalen. Alle informatie die je nodig hebt om aan de slag te gaan hebben we samengevat in De Spierentraining Formule.

Bekijk de eenvoudige methode om snel spieren te ontwikkelen en vet te verliezen:

De Spierentraining Formule: Alles wat je moet weten over effectief vetverlies, spieropbouw en een gezond lichaam. Het boek bevat alle oefeningen, trainingen, recepten en schema's die je nodig hebt!

Spierentraining Team

Van de beste methodes om af te vallen tot de nieuwste fitness oefeningen: het team van Spierentraining weet er alles van. We houden je dagelijks op de hoogte van de beste en meest effectieve oefeningen en body workouts om zelf mee aan de slag te gaan.

Reageren op dit artikel

Gratis schema om 5 kilo af te vallen

Inclusief stap-voor-stap uitleg en overzicht van alle oefeningen.

Wij sturen het schema per mail. Controleer ook uw spam box.