Spierentraining.nl

Borstspieroefening: Lying Pullover

Een vrij eenvoudige maar goede oefening om de spieren in je borst te trainen is de Lying Pullover. Deze oefening kan worden uitgevoerd met één of twee dumbbells. Het belangrijkste aspect bij deze oefening is de coördinatie en stabilisatie van de dumbbell(s). Je gebruikt je borstspieren om de beweging van de dumbbell(s) te controleren. Door de beweging en het controleren van de dumbbell(s) krijgen je borstspieren een flinke prikkel.

Hieronder staan de stappen voor de Lying Pullover voor je weergegeven. Dit zorgt ervoor dat je de oefening op een juiste manier uitvoert voor optimaal resultaat.

Stap 1.

Ga liggen op een horizontaal fitness bankje. Je bovenrug moet op het bankje rusten.

Stap 2.

Houd de dumbbell(s) met je armen omhoog boven je borst. Buig je ellebogen licht.

Stap 3.

Breng de dumbbell(s) langzaam achter je hoofd omlaag totdat je armen in lijn zijn met je lichaam. Op het laagste punt houd je even vast.

Stap 4.

Breng de dumbbell(s) weer terug in de beginpositie.

Weten hoe vaak je de oefening moet herhalen? Bekijk hier het Borstspieroefeningen schema.

Zo krijg je snel die strakke buik waar je van droomt

Op internet staan veel tips voor het krijgen van een platte buik maar het meeste is helaas geschreven door mensen die er weinig verstand van hebben.

Oscar Helm is daarentegen een autoriteit op het gebied van afslanken en sport.

Hij leert je in zijn methode stap-voor-stap om een strakke buik te krijgen door het verliezen van overtollig buikvet, gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Je ontdekt er alles over door de volgende pagina te bekijken:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Spierentraining Team

Van de beste methodes om af te vallen tot de nieuwste fitness oefeningen: het team van Spierentraining weet er alles van. We houden je dagelijks op de hoogte van de beste en meest effectieve oefeningen en body workouts om zelf mee aan de slag te gaan.

Reageren op dit artikel