Spierentraining.nl

Borstspieroefening: Lying Pullover

Een vrij eenvoudige maar goede oefening om de spieren in je borst te trainen is de Lying Pullover. Deze oefening kan worden uitgevoerd met één of twee dumbbells. Het belangrijkste aspect bij deze oefening is de coördinatie en stabilisatie van de dumbbell(s). Je gebruikt je borstspieren om de beweging van de dumbbell(s) te controleren. Door de beweging en het controleren van de dumbbell(s) krijgen je borstspieren een flinke prikkel.

Hieronder staan de stappen voor de Lying Pullover voor je weergegeven. Dit zorgt ervoor dat je de oefening op een juiste manier uitvoert voor optimaal resultaat.

Stap 1.

Ga liggen op een horizontaal fitness bankje. Je bovenrug moet op het bankje rusten.

Stap 2.

Houd de dumbbell(s) met je armen omhoog boven je borst. Buig je ellebogen licht.

Stap 3.

Breng de dumbbell(s) langzaam achter je hoofd omlaag totdat je armen in lijn zijn met je lichaam. Op het laagste punt houd je even vast.

Stap 4.

Breng de dumbbell(s) weer terug in de beginpositie.

Weten hoe vaak je de oefening moet herhalen? Bekijk hier het Borstspieroefeningen schema.

Alles wat je moet weten over effectief vetverlies, spieropbouw en een gezond lichaam

In de afgelopen jaren hebben we duizenden mannen en vrouwen geholpen met hun persoonlijke doelen te behalen. Alle informatie die je nodig hebt om aan de slag te gaan hebben we samengevat in De Spierentraining Formule.

Bekijk de eenvoudige methode om snel spieren te ontwikkelen en vet te verliezen:

De Spierentraining Formule: Alles wat je moet weten over effectief vetverlies, spieropbouw en een gezond lichaam. Het boek bevat alle oefeningen, trainingen, recepten en schema's die je nodig hebt!

Spierentraining Team

Van de beste methodes om af te vallen tot de nieuwste fitness oefeningen: het team van Spierentraining weet er alles van. We houden je dagelijks op de hoogte van de beste en meest effectieve oefeningen en body workouts om zelf mee aan de slag te gaan.

Reageren op dit artikel

Gratis schema om 5 kilo af te vallen

Inclusief stap-voor-stap uitleg en overzicht van alle oefeningen.

Wij sturen het schema per mail. Controleer ook uw spam box.