Spierentraining.nl

Bilspieroefening: One Leg Squat

Het voordeel van de One Leg Squat is dat je meerdere bilspieren tegelijk traint. Deze oefening wordt door veel experts aangeraden omdat je er strakke en sterke bilspieren van krijgt. De oefening is afgeleid van de ‘normale’ Squat. De oefening is heel laagdrempelig omdat je geen machine of andere objecten nodig hebt om de oefening uit te voeren. Als je tijdens de oefening moeite hebt om je balans te houden helpt het vaak om je armen uit te strekken.

De beschreven stappen hieronder helpen je bij de uitvoering van de oefening. Door een goede uitvoering van de oefening is de kans op blessures kleiner en op goed resultaat groter.

Stap 1.

Lift één been op naar achteren en laat je andere been op de grond staan. Probeer dan je balans te vinden.

Stap 2.

Zak door het been waarop je staat en houdt je rug recht. Houdt even vast en span je bilspieren aan.

Stap 3.

Duw je lichaam weer naar boven met het been waarop je staat tot de beginpositie. Wissel van been.

Weten hoe vaak je de oefening moet herhalen? Bekijk hier het Bilspieroefeningen schema.

Zo krijg je snel die strakke buik waar je van droomt

Op internet staan veel tips voor het krijgen van een platte buik maar het meeste is helaas geschreven door mensen die er weinig verstand van hebben.

Oscar Helm is daarentegen een autoriteit op het gebied van afslanken en sport.

Hij leert je in zijn methode stap-voor-stap om een strakke buik te krijgen door het verliezen van overtollig buikvet, gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Je ontdekt er alles over door de volgende pagina te bekijken:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Spierentraining Team

Van de beste methodes om af te vallen tot de nieuwste fitness oefeningen: het team van Spierentraining weet er alles van. We houden je dagelijks op de hoogte van de beste en meest effectieve oefeningen en body workouts om zelf mee aan de slag te gaan.

Reageren op dit artikel