Spierentraining.nl

Bilspieroefening: Lying Hip Extension

Als je op zoek bent naar een goede oefening om je bilspieren te trainen probeer dan eens de Lying Hip Extension. Deze oefening is eenvoudig uit te voeren en heel laagdrempelig. Je hebt namelijk geen apparatuur of andere spullen nodig voor de uitvoering ervan. Een fitness matje zou eventueel wel handig zijn omdat je dan iets zachter op de grond ligt. Ook al gebruik je bij deze oefening geen zware gewichten activeer je toch veel spiervezels in je billen. Dit komt omdat deze oefening zich volledig op de bilspieren richt. Door deze oefening krijg je een mooie ronde vorm in je bil en de bilspieren die je hiermee traint liften je bil omhoog.

Het is wel belangrijk dat je de oefening op de juiste manier uitvoert om maximaal resultaat te behalen. Hieronder staan een aantal stappen beschreven voor de uitvoering.

Stap 1.

Ga op de grond liggen met je gezicht naar de vloer en je benen uitgestrekt.

Stap 2.

Span je buik- en bilspieren aan en lift je been omhoog.

Stap 3.

Houd je been bovenin even vast en laat je been daarna weer rustig zakken naar de beginpositie. Wissel van been.

Weten hoe vaak je de oefening moet herhalen? Bekijk hier het Bilspieroefeningen schema.

Alles wat je moet weten over effectief vetverlies, spieropbouw en een gezond lichaam

In de afgelopen jaren hebben we duizenden mannen en vrouwen geholpen met hun persoonlijke doelen te behalen. Alle informatie die je nodig hebt om aan de slag te gaan hebben we samengevat in De Spierentraining Formule.

Bekijk de eenvoudige methode om snel spieren te ontwikkelen en vet te verliezen:

De Spierentraining Formule: Alles wat je moet weten over effectief vetverlies, spieropbouw en een gezond lichaam. Het boek bevat alle oefeningen, trainingen, recepten en schema's die je nodig hebt!

Spierentraining Team

Van de beste methodes om af te vallen tot de nieuwste fitness oefeningen: het team van Spierentraining weet er alles van. We houden je dagelijks op de hoogte van de beste en meest effectieve oefeningen en body workouts om zelf mee aan de slag te gaan.

Reageren op dit artikel

Gratis schema om 5 kilo af te vallen

Inclusief stap-voor-stap uitleg en overzicht van alle oefeningen.

Wij sturen het schema per mail. Controleer ook uw spam box.