Spierentraining.nl

Bilspieroefening: Bridge

Een goede oefening voor mooie ronde billen is de Bridge. Naast je bilspieren train je met deze oefening ook je buikspieren. Deze oefening wordt uitgevoerd zonder gewichten en het enige dat je nodig hebt hiervoor is een fitness matje. De Bridge is een minder bekende oefening maar is zeer effectief voor een goede vorm van je billen. Om de oefening zwaarder te maken kan er gebruik worden gemaakt van een resistance band of een barbell met gewichten eraan.

Om resultaat te behalen met deze oefening is het belangrijk dat je de oefening op de juiste manier uitvoert. In een aantal stappen wordt hieronder de uitvoering van de oefening beschreven.

Stap 1.

Ga met je rug op een fitness matje liggen, buig je knieën en zet je voeten plat op de grond.

Stap 2.

Druk je heupen omhoog waardoor je heupen in lijn zijn met je lichaam. Span tijdens de oefening je buik- en bilspieren aan.

Stap 3.

Houdt deze positie voor een aantal seconden vast en span je buik- en bilspieren extra aan. Je hamstrings span je niet aan.

Stap 4.

Laat je heupen weer zakken tot aan de beginpositie.

Weten hoe vaak je de oefening moet herhalen? Bekijk hier het Bilspieroefeningen schema.

Alles wat je moet weten over effectief vetverlies, spieropbouw en een gezond lichaam

In de afgelopen jaren hebben we duizenden mannen en vrouwen geholpen met hun persoonlijke doelen te behalen. Alle informatie die je nodig hebt om aan de slag te gaan hebben we samengevat in De Spierentraining Formule.

Bekijk de eenvoudige methode om snel spieren te ontwikkelen en vet te verliezen:

De Spierentraining Formule: Alles wat je moet weten over effectief vetverlies, spieropbouw en een gezond lichaam. Het boek bevat alle oefeningen, trainingen, recepten en schema's die je nodig hebt!

Spierentraining Team

Van de beste methodes om af te vallen tot de nieuwste fitness oefeningen: het team van Spierentraining weet er alles van. We houden je dagelijks op de hoogte van de beste en meest effectieve oefeningen en body workouts om zelf mee aan de slag te gaan.

Reageren op dit artikel

Gratis schema om 5 kilo af te vallen

Inclusief stap-voor-stap uitleg en overzicht van alle oefeningen.

Wij sturen het schema per mail. Controleer ook uw spam box.