Spierentraining.nl

Bilspieroefening: Bridge

Een goede oefening voor mooie ronde billen is de Bridge. Naast je bilspieren train je met deze oefening ook je buikspieren. Deze oefening wordt uitgevoerd zonder gewichten en het enige dat je nodig hebt hiervoor is een fitness matje. De Bridge is een minder bekende oefening maar is zeer effectief voor een goede vorm van je billen. Om de oefening zwaarder te maken kan er gebruik worden gemaakt van een resistance band of een barbell met gewichten eraan.

Om resultaat te behalen met deze oefening is het belangrijk dat je de oefening op de juiste manier uitvoert. In een aantal stappen wordt hieronder de uitvoering van de oefening beschreven.

Stap 1.

Ga met je rug op een fitness matje liggen, buig je knieën en zet je voeten plat op de grond.

Stap 2.

Druk je heupen omhoog waardoor je heupen in lijn zijn met je lichaam. Span tijdens de oefening je buik- en bilspieren aan.

Stap 3.

Houdt deze positie voor een aantal seconden vast en span je buik- en bilspieren extra aan. Je hamstrings span je niet aan.

Stap 4.

Laat je heupen weer zakken tot aan de beginpositie.

Weten hoe vaak je de oefening moet herhalen? Bekijk hier het Bilspieroefeningen schema.

Zo krijg je snel die strakke buik waar je van droomt

Op internet staan veel tips voor het krijgen van een platte buik maar het meeste is helaas geschreven door mensen die er weinig verstand van hebben.

Oscar Helm is daarentegen een autoriteit op het gebied van afslanken en sport.

Hij leert je in zijn methode stap-voor-stap om een strakke buik te krijgen door het verliezen van overtollig buikvet, gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Je ontdekt er alles over door de volgende pagina te bekijken:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Spierentraining Team

Van de beste methodes om af te vallen tot de nieuwste fitness oefeningen: het team van Spierentraining weet er alles van. We houden je dagelijks op de hoogte van de beste en meest effectieve oefeningen en body workouts om zelf mee aan de slag te gaan.

Reageren op dit artikel