Spierentraining.nl

Schouderoefening: Seated Dumbbell Lateral Raise

Met deze oefening train je vooral de laterale deltaspieren, dit zijn de zijkanten van de schouders. Deze oefening kan worden uitgevoerd op een fitness bankje of staand. In beide gevallen is het belangrijk om je bovenlichaam recht te houden. Je hoeft deze oefening niet per se zwaar uit te voeren, het belangrijkste is dat je de verzuring in je spieren voelt.

Als je de Dumbbell Lataral Raise regelmating uitvoert in een reeks met andere schouderoefeningen zal je snel resultaat behalen. De oefening moet dan uiteraard wel op de juiste manier worden uitgevoerd.

Stap 1.

Ga op een fitness bankje zitten met een dumbbell in beide handen.

Stap 2.

Til de dumbbells omhoog aan de zijkant van je lichaam terwijl je armen gestrekt zijn, tot dat de dumbbells op schouderhoogte zijn. Hierbij is het belangrijk dat je ellebogen boven de polsen blijven.

Stap 3.

Laat de dumbbells rustig en gecontroleerd zakken tot beginpositie. Houdt je rug recht tijdens de oefening.

Alles wat je moet weten over effectief vetverlies, spieropbouw en een gezond lichaam

In de afgelopen jaren hebben we duizenden mannen en vrouwen geholpen met hun persoonlijke doelen te behalen. Alle informatie die je nodig hebt om aan de slag te gaan hebben we samengevat in De Spierentraining Formule.

Bekijk de eenvoudige methode om snel spieren te ontwikkelen en vet te verliezen:

De Spierentraining Formule: Alles wat je moet weten over effectief vetverlies, spieropbouw en een gezond lichaam. Het boek bevat alle oefeningen, trainingen, recepten en schema's die je nodig hebt!

Spierentraining Team

Van de beste methodes om af te vallen tot de nieuwste fitness oefeningen: het team van Spierentraining weet er alles van. We houden je dagelijks op de hoogte van de beste en meest effectieve oefeningen en body workouts om zelf mee aan de slag te gaan.

Reageren op dit artikel

Gratis schema om 5 kilo af te vallen

Inclusief stap-voor-stap uitleg en overzicht van alle oefeningen.

Wij sturen het schema per mail. Controleer ook uw spam box.