Spierentraining.nl

Kettlebell Squats

Misschien komt deze oefening je bekend voor. Maar waarom zou je nog squatten zonder kettlebells? Deze oefening kun je makkelijk thuis doen en zo zwaar maken als je zelf wilt. Het is belangrijk om je rug recht te houden om blessures te voorkomen.

Kettlebell squats stap 1:

Sta rechtop met je benen iets uit elkaar. Je houdt de kettlebell met beide handen ongeveer ter hoogte van kin tegen je borst aan. Je ellebogen zitten tegen het lichaam. De positie van je armen en de kettlebell blijft de hele oefening hetzelfde. De benen gaan het werk doen.

Kettlebell squats stap 2:

Begin de squat en zak door je knieën terwijl je rug recht blijft.  je kunt tijdens de squat je voeten iets naar buiten laten wijzen als dit makkelijker is.

Kettlebell squats stap 3:

Houdt de positie een ongeveer 2 seconde vast en ga dan weer staan. Dit is de kettlebell squat, je kunt de oefening nu herhalen.

Hoe je nu controle krijgt over je gewicht, lichaam en gezondheid dankzij de kettlebell workout

Wil jij nu actie ondernemen en gegarandeerd een strakke buik binnen 1-2 maanden? Koop nu een kettlebell en start thuis je eigen kettlebell workout:

Zo krijg je snel die strakke buik waar je van droomt

Op internet staan veel tips voor het krijgen van een platte buik maar het meeste is helaas geschreven door mensen die er weinig verstand van hebben.

Oscar Helm is daarentegen een autoriteit op het gebied van afslanken en sport.

Hij leert je in zijn methode stap-voor-stap om een strakke buik te krijgen door het verliezen van overtollig buikvet, gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Je ontdekt er alles over door de volgende pagina te bekijken:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Spierentraining Team

Van de beste methodes om af te vallen tot de nieuwste fitness oefeningen: het team van Spierentraining weet er alles van. We houden je dagelijks op de hoogte van de beste en meest effectieve oefeningen en body workouts om zelf mee aan de slag te gaan.

Reageren op dit artikel