Spierentraining.nl
Kettlebell-long-press

Kettlebell Long Press

Wil jij je schouders, rug, buikspieren en benen trainen met één oefening? Dan is de kettlebell long press wat voor jou. Je kunt deze kettlebell oefening makkelijk thuis uitvoeren.

Kettlebell long press stap 1:

Sta rechtop en houdt een kettlebell vast met beide handen.

Kettlebell long press stap 2:

Met deze oefening doen we beide benen apart, je begint met je rechterbeen: Houd de kettlebell met je rechthand tegen je borst. Zak nu door je knieen waardoor alleen je rechter knie de grond raakt (zie afbeelding hier boven). Terwijl je deze beweging doet strek je je rechter arm met de kettlebell omhoog.

Kettlebell long press stap 3:

Houdt deze positie 2 seconde vast en kom dan terug naar de beginpositie. Nu kun je de oefening herhalen maar dan met links. 10 keer per been.

Hoe je nu controle krijgt over je gewicht, lichaam en gezondheid dankzij de kettlebell workout

Wil jij nu actie ondernemen en gegarandeerd een strakke buik binnen 1-2 maanden? Koop nu een kettlebell en start thuis je eigen kettlebell workout:

Zo krijg je snel die strakke buik waar je van droomt

Op internet staan veel tips voor het krijgen van een platte buik maar het meeste is helaas geschreven door mensen die er weinig verstand van hebben.

Oscar Helm is daarentegen een autoriteit op het gebied van afslanken en sport.

Hij leert je in zijn methode stap-voor-stap om een strakke buik te krijgen door het verliezen van overtollig buikvet, gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Je ontdekt er alles over door de volgende pagina te bekijken:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Spierentraining Team

Van de beste methodes om af te vallen tot de nieuwste fitness oefeningen: het team van Spierentraining weet er alles van. We houden je dagelijks op de hoogte van de beste en meest effectieve oefeningen en body workouts om zelf mee aan de slag te gaan.

Reageren op dit artikel