Spierentraining.nl
Kettlebell-twist

Kettlebell twist

De kettlebell twist is een pittige kettlebell oefening voor gevorderden. Je kunt je buikspieren keihard trainen met deze workout.

Kettlebell twist stap 1:

Zit op de grond en houdt de kettlebell met beide handen stevig tegen de borst. Zak iets achterover totdat je op ongeveer 45 graden gebogen zit.

Kettlebell twist stap 2:

Til je voeten iets van de grond, je voelt nu je buikspieren aanspannen. Roteer de hele torso helemaal naar links en dan naar rechts door je schouders te bewegen.

Kettlebell twist stap 3:

Kijk hoe lang je deze oefening volhoudt maar onthoud: Kwaliteit over kwantiteit! Dit is de kettlebell twist.

Hoe je nu controle krijgt over je gewicht, lichaam en gezondheid dankzij de kettlebell workout

Wil jij nu actie ondernemen en gegarandeerd een strakke buik binnen 1-2 maanden?  Koop nu een kettlebell en start thuis je eigen kettlebell workout:

Zo krijg je snel die strakke buik waar je van droomt

Op internet staan veel tips voor het krijgen van een platte buik maar het meeste is helaas geschreven door mensen die er weinig verstand van hebben.

Oscar Helm is daarentegen een autoriteit op het gebied van afslanken en sport.

Hij leert je in zijn methode stap-voor-stap om een strakke buik te krijgen door het verliezen van overtollig buikvet, gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Je ontdekt er alles over door de volgende pagina te bekijken:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Spierentraining Team

Van de beste methodes om af te vallen tot de nieuwste fitness oefeningen: het team van Spierentraining weet er alles van. We houden je dagelijks op de hoogte van de beste en meest effectieve oefeningen en body workouts om zelf mee aan de slag te gaan.

Reageren op dit artikel