Spierentraining.nl
een-arm-kettlebell-swing

Één arm kettlebell swing

Dit is een kettlebell oefening voor gevorderden. Het is aan te raden te beginnen met andere kettlebell oefeningen voor je aan deze oefening begint. Deze oefening traint de schouders, borst, rug en buikspieren met een kettlebell.

Één arm kettlebell swing stap 1:

Begin de oefening door met je benen uit elkaar (iets breder dan je schouders) te staan met de knieën licht gebogen. Laat nu met één arm de kettlebel tussen je knieën hangen terwijl je je lichaam aanspant.

Één arm kettlebell swing stap 2:

Span je armen aan en til de kettlebell omhoog zo hoog mogelijk boven je hoofd met je arm gestrekt. Houd deze positie even vast (2 a 3 seonde).

Één arm kettlebell swing stap 3:

Laat de kettlebell weer zakken naar de beginpositie. Dit is de kettlebell swing, je kunt de oefening nu herhalen.

Hoe je nu controle krijgt over je gewicht, lichaam en gezondheid dankzij de kettlebell workout

Wil jij nu actie ondernemen en gegarandeerd een strakke buik binnen 1-2 maanden? Koop nu een kettlebell en start thuis je eigen kettlebell workout:

Alles wat je moet weten over effectief vetverlies, spieropbouw en een gezond lichaam

In de afgelopen jaren hebben we duizenden mannen en vrouwen geholpen met hun persoonlijke doelen te behalen. Alle informatie die je nodig hebt om aan de slag te gaan hebben we samengevat in De Spierentraining Formule.

Bekijk de eenvoudige methode om snel spieren te ontwikkelen en vet te verliezen:

De Spierentraining Formule: Alles wat je moet weten over effectief vetverlies, spieropbouw en een gezond lichaam. Het boek bevat alle oefeningen, trainingen, recepten en schema's die je nodig hebt!

Spierentraining Team

Van de beste methodes om af te vallen tot de nieuwste fitness oefeningen: het team van Spierentraining weet er alles van. We houden je dagelijks op de hoogte van de beste en meest effectieve oefeningen en body workouts om zelf mee aan de slag te gaan.

Reageren op dit artikel

Gratis schema om 5 kilo af te vallen

Inclusief stap-voor-stap uitleg en overzicht van alle oefeningen.

Wij sturen het schema per mail. Controleer ook uw spam box.