Spierentraining.nl
Liggende-kettlebell-press

Liggende kettlebell press

De liggende kettlebell press is een kettlebell oefening die je armen en borst traint. Dit is een van de populairste kettlebell oefeningen van dit moment. Voor deze oefening heb je 1 kettlebell nodig en het liefst een mat om op te liggen.

Liggende kettlebell press stap 1:

Ga op de grond liggen met je rug recht en je benen gebogen zoals in de bovenstaande afbeelding. Pak met je hand een kettlebell aan de kant waarmee je wilt beginnen.

Liggende kettlebell press stap 2:

Duw de kettlebell recht omhoog van je af en houd arm dan even gestrekt. Tijdens de beweging draait je handpalm een kwartslag.

Liggende kettlebell stap 3:

Als je deze positie 2 seconde vast hebt gehouden laat je de kettlebell weer rustig naar beneden zakken. Dit is de liggende kettlebell press! Nu herhaal je de oefening met je andere arm. Dit is de liggende kettlebell press!

Hoe je nu controle krijgt over je gewicht, lichaam en gezondheid dankzij de kettlebell workout

Wil jij nu actie ondernemen en gegarandeerd een strakke buik binnen 1-2 maanden? Koop nu een kettlebell en start thuis je eigen kettlebell workout:

Zo krijg je snel die strakke buik waar je van droomt

Op internet staan veel tips voor het krijgen van een platte buik maar het meeste is helaas geschreven door mensen die er weinig verstand van hebben.

Oscar Helm is daarentegen een autoriteit op het gebied van afslanken en sport.

Hij leert je in zijn methode stap-voor-stap om een strakke buik te krijgen door het verliezen van overtollig buikvet, gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Je ontdekt er alles over door de volgende pagina te bekijken:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Spierentraining Team

Van de beste methodes om af te vallen tot de nieuwste fitness oefeningen: het team van Spierentraining weet er alles van. We houden je dagelijks op de hoogte van de beste en meest effectieve oefeningen en body workouts om zelf mee aan de slag te gaan.

Reageren op dit artikel