Spierentraining.nl

Buikspieroefening Voor Thuis: Pulse Up

Dit is weer een geweldige oefening om thuis je buikspieren te trainen. De Pulse up is een echte buikspier-killer. Ik raad je aan eerst oefeningen zoals de crunch of de sit up te doen en te eindigen met deze oefening. Dit omdat je hierna misschien geen kracht meer hebt voor een andere oefening. Voor een volledig trainingsschema kijk je hier.

De Pulse up bedacht om de hele buikspierengroep te trainen. Na deze oefening zul je merken dat de hele buik hard en aangespannen is. Volg de onderstaande stappen om hem goed uit te voeren:

Stap 1:

Ga op de grond liggen met de rug recht op de grond en leg je handen onder je billen of langs je lichaam. Til je knieën op en strek je benen recht naar boven.

Stap 2:

Span de buik stevig aan en beweeg de benen zo ver mogelijk de lucht in. De billen en heupen komen ongeveer 10/15 cm van de grond af. Je armen blijven de hele oefening op de grond.

Stap 3:

Houd deze positie even vast en kom vervolgens weer terug naar de grond. Nu kun je oefening herhalen. Hoe vaak? bekijk het trainingsschema.

Ongebruikelijke tips om snel van je buikvet af te komen en de platte buik te krijgen waar je altijd van gedroomd hebt.

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan zal het boek van Glenn Goossens je helpen.

Glenn is al jaren een gecertificeerd voedingsexpert & personal trainer en heeft al duizenden vrouwen én mannen geholpen een strakke buik te krijgen én te behouden!

Bekijk de eenvoudige methode om snel buikspieren te ontwikkelen en vet te verliezen met buikspieroefeningen en voeding:

Strakke buik bijbel: De beste methode om thuis buikspieren te ontwikkelen en vet te verliezen met buikspieroefeningen en voeding.

Spierentraining Team

Of het nou gaat om de beste methodes om af te vallen of de laatste fitness oefeningen. Het Spierentraining team weet er alles van. We houden je dagelijks op de hoogte van de beste en meest effectieve oefeningen en body workouts.

Reageren op dit artikel

Gratis schema om 5 kilo af te vallen

Inclusief stap-voor-stap uitleg en overzicht van alle oefeningen.

Wij sturen het schema per mail. Controleer ook uw spam box.