Spierentraining.nl

Buikspieroefening Voor Thuis: Prone Cobra

Deze buikspieroefening is bedoelt om de wervels te stabiliseren. Een gezonde wervelkolom is belangrijk in elke sport en ook voor het optimaal trainen van de buikspieren. Maar maak je geen zorgen, de oefening is ook zeer positief voor vorming van een sixpack of platte buik!

Om de buikspieroefening goed uit te voeren volg je de volgende stappen:

Stap 1:

Ga op de grond liggen of een fitness mat met je gezicht naar de grond en de benen recht. Je kunt je armen naast je zij leggen met de handpalmen naar beneden.

Stap 2:

Span je bilspieren en onderrug aan en kom langzaam met de benen en de borst van de grond. Draai tegelijkertijd de armen zodat de duimen naar het plafond wijzen.

Stap 3:

Houd deze positie minimaal 2 seconde vast. Daarna kun je je lichaam laten zakken naar de beginpositie en herhaal je de oefening. Hoe vaak je de buikspieroefening herhaald lees je in het trainingsschema.

Ongebruikelijke tips om snel van je buikvet af te komen en de platte buik te krijgen waar je altijd van gedroomd hebt.

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan zal het boek van Glenn Goossens je helpen.

Glenn is al jaren een gecertificeerd voedingsexpert & personal trainer en heeft al duizenden vrouwen én mannen geholpen een strakke buik te krijgen én te behouden!

Bekijk de eenvoudige methode om snel buikspieren te ontwikkelen en vet te verliezen met buikspieroefeningen en voeding:

Strakke buik bijbel: De beste methode om thuis buikspieren te ontwikkelen en vet te verliezen met buikspieroefeningen en voeding.

Spierentraining Team

Of het nou gaat om de beste methodes om af te vallen of de laatste fitness oefeningen. Het Spierentraining team weet er alles van. We houden je dagelijks op de hoogte van de beste en meest effectieve oefeningen en body workouts.

Reageren op dit artikel

Gratis schema om 5 kilo af te vallen

Inclusief stap-voor-stap uitleg en overzicht van alle oefeningen.

Wij sturen het schema per mail. Controleer ook uw spam box.