Spierentraining.nl

Buikspieroefening Voor Thuis: Prone Cobra

Deze buikspieroefening is bedoelt om de wervels te stabiliseren. Een gezonde wervelkolom is belangrijk in elke sport en ook voor het optimaal trainen van de buikspieren. Maar maak je geen zorgen, de oefening is ook zeer positief voor vorming van een sixpack of platte buik!

Om de buikspieroefening goed uit te voeren volg je de volgende stappen:

Stap 1:

Ga op de grond liggen of een fitness mat met je gezicht naar de grond en de benen recht. Je kunt je armen naast je zij leggen met de handpalmen naar beneden.

Stap 2:

Span je bilspieren en onderrug aan en kom langzaam met de benen en de borst van de grond. Draai tegelijkertijd de armen zodat de duimen naar het plafond wijzen.

Stap 3:

Houd deze positie minimaal 2 seconde vast. Daarna kun je je lichaam laten zakken naar de beginpositie en herhaal je de oefening. Hoe vaak je de buikspieroefening herhaald lees je in het trainingsschema.

Simpele tips om af te vallen bij je buik en de sixpack te krijgen waar je altijd van gedroomd hebt.

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan zal de Spierentraining Formule je helpen.

We hebben al duizenden vrouwen én mannen geholpen een strakke buik te krijgen én te behouden!

Bekijk de eenvoudige methode om snel buikspieren te ontwikkelen en vet te verliezen met buikspieroefeningen en voeding:

De Spierentraining Formule: De beste methode om thuis buikspieren te ontwikkelen en vet te verliezen met buikspieroefeningen. Het boek bevat workouts, voedingsschema’s en alle oefeningen die je nodig hebt.

Spierentraining Team

Van de beste methodes om af te vallen tot de nieuwste fitness oefeningen: het team van Spierentraining weet er alles van. We houden je dagelijks op de hoogte van de beste en meest effectieve oefeningen en body workouts om zelf mee aan de slag te gaan.

Reageren op dit artikel

Gratis schema om 5 kilo af te vallen

Inclusief stap-voor-stap uitleg en overzicht van alle oefeningen.

Wij sturen het schema per mail. Controleer ook uw spam box.