Spierentraining.nl

Buikspieroefening Voor Thuis: Basis Crunch

De Crunch is een uitstekende manier om de middelste buikspieren optimaal te trainen. Deze buikspieroefening voor thuis is een van de meest gebruikte manieren om de middelste buikspieren intensief te trainen. De crunch kan gebruikt worden voor het ontwikkelen van een sixpack of een platte buik.

Buikspieren trainen én 10 tot 20kg afvallen?

Strakke buik bijbel: De beste methode om thuis buikspieren te ontwikkelen en vet te verliezen met buikspieroefeningen en voeding.

Door de crunch regelmatig te gebruiken kan er in een korte periode goed resultaat worden behaalt. Het is dan wel belangrijk om de buikspieroefening voor thuis goed uit te voeren.

Stap 1:

Neem de juiste positie aan op de grond: Lig op de rug met en houd de knieën gebogen. Plaats je handen gekruist op de borst, achter het hoofd of licht rustend op de dijen. Sla de handen niet in elkaar (dit is een van de meest gemaakte fouten).

Stap 2:

Span de buikspieren aan en kom met de schouders omhoog. De onderrug blijft de hele oefening op de grond.

Stap 3:

Als het bovenlichaam in de lucht is houd je deze positie minimaal 1 seconde vast. Daarna kunt je het bovenlichaam terug laten zakken naar de beginpositie, zodra de schouders de grond raken kom je omhoog en herhaal je de buikspieroefening voor thuis. Hoe vaak herhalen? Bekijk het buikspieroefeningen schema.

Alle buikspieroefeningen voor thuis

Simpele tips om snel van je buikvet af te komen en de sixpack te krijgen waar je altijd van gedroomd hebt.

Wil jij nu eindelijk écht resultaat behalen? Bekijk dan eens de onderstaande link.

De eenvoudige methode helpt jou om snel buikspieren te ontwikkelen en vet te verliezen door effectieve buikspieroefeningen te combineren met de juiste voeding en een werkbaar actieplan om dit thuis uit te voeren.

Strakke buik bijbel: De beste methode om thuis buikspieren te ontwikkelen en vet te verliezen met buikspieroefeningen en voeding.

Spierentraining Team

Of het nou gaat om de beste methodes om af te vallen of de laatste fitness oefeningen. Het Spierentraining team weet er alles van. We houden je dagelijks op de hoogte van de beste en meest effectieve oefeningen en body workouts.

Reageren op dit artikel

Gratis schema om 5 kilo af te vallen

Inclusief stap-voor-stap uitleg en overzicht van alle oefeningen.

Wij sturen het schema per mail. Controleer ook uw spam box.