Spierentraining.nl

Bicepsoefening: Incline Dumbbell Curl

Met de Incline Dumbbell Curl kan je je biceps goed trainen. Doordat je een incline fitness bankje gebruikt is het niet mogelijk om je rug te gebruiken terwijl je je biceps traint. Je rug leunt namelijk tegen het bankje waardoor je geen beweging naar achter kunt maken, hierdoor gebruik je alleen je biceps. Deze oefening is vrij pittig omdat je een grote beweging maakt met je arm, helemaal van beneden naar boven, waardoor je hele biceps worden geprikkeld.

Als je deze oefening regelmatig uitvoert om je biceps te trainen zal je snel resultaat zien. Echter is het dan belangrijk om de oefening op de juiste manier uit te voeren.

Stap 1.

Ga op het fitness bankje zitten met je rug tegen de rugleuning. De rugleuning stel je in op een hoek van ongeveer 30 graden. Pak een dumbbell vast in elke hand.

Stap 2.

Je armen staan lichtgeboden en loodrecht gepositioneerd tegenover de vloer.

Stap 3.

Breng de dumbbells naar je schouders terwijl je je ellebogen stabiel houdt, alleen de onderarmen bewegen.

Stap 4.

Laat de dumbbells weer zakken naar de beginpositie.

Alles wat je moet weten over effectief vetverlies, spieropbouw en een gezond lichaam

In de afgelopen jaren hebben we duizenden mannen en vrouwen geholpen met hun persoonlijke doelen te behalen. Alle informatie die je nodig hebt om aan de slag te gaan hebben we samengevat in De Spierentraining Formule.

Bekijk de eenvoudige methode om snel spieren te ontwikkelen en vet te verliezen:

De Spierentraining Formule: Alles wat je moet weten over effectief vetverlies, spieropbouw en een gezond lichaam. Het boek bevat alle oefeningen, trainingen, recepten en schema's die je nodig hebt!

Spierentraining Team

Van de beste methodes om af te vallen tot de nieuwste fitness oefeningen: het team van Spierentraining weet er alles van. We houden je dagelijks op de hoogte van de beste en meest effectieve oefeningen en body workouts om zelf mee aan de slag te gaan.

Reageren op dit artikel

Gratis schema om 5 kilo af te vallen

Inclusief stap-voor-stap uitleg en overzicht van alle oefeningen.

Wij sturen het schema per mail. Controleer ook uw spam box.