Web Analytics
Spierentraining.nl

De beste adviezen voor het behalen van je fitness doelen

Betrouwbare en inspirerende informatie over fitness, krachttraining, oefeningen en voeding. Al onze artikelen zijn geschreven door fitnessinstructeurs met jarenlange praktijk ervaring en gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten en onderzoeken.

Bicepsoefening: Cable Biceps Curl

Een populaire oefening die gericht is op het trainen van de biceps is de Cable Biceps Curl. De benodigdheden voor deze oefening zijn een kabelmachine en een touw om eraan vast te maken. Doordat je bij deze oefening het touw vastpakt met je handpalmen naar elkaar toe traint je naast de biceps ook de onderarmen mee.

Als je deze oefening regelmatig gebruikt om je biceps te trainen zullen je biceps binnen een korte tijd groeien. Het is dan wel belangrijk dat je de Biceps Curl goed uitvoert.

Inhoud van dit artikel

Stap 1.

Ga voor de kabelmachine staan met je voeten op heupwijdte van elkaar.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Stap 2.

Pak in allebei je handen een uiteinde van het touw en houd je armen langs je lichaam.

Stap 3.

Trek het touw naar je schouders toe terwijl je je ellebogen langs je lichaam houdt.

Stap 4.

Laat je armen weer zakken tot de beginpositie.

Zo krijg je snel die strakke buik waar je van droomt

Op internet staan veel tips voor het krijgen van een platte buik maar het meeste is helaas geschreven door mensen die er weinig verstand van hebben.

Oscar Helm is daarentegen een autoriteit op het gebied van afslanken en sport.

Hij leert je in zijn methode stap-voor-stap om een strakke buik te krijgen door het verliezen van overtollig buikvet, gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Je ontdekt er alles over door de volgende pagina te bekijken:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Tom Ridder

Tom Ridder heeft meer dan 150 wetenschappelijk onderbouwde artikelen geschreven over fitness, spieren kweken, gewichtsverlies en voeding. Hij is bekend ben van De Telegraaf, Vrouw, Grazia en Het Laatste Nieuws. Hij is ook fitnessinstructeur en heeft 11 jaar ervaring.

Reageren op dit artikel