Spierentraining.nl

Tricepsoefening: Prone Tricep Extension

De Prone Tricep Extension is een oefening die vaak wordt uitgevoerd om de triceps te trainen. Het beste is om de oefening uit te voeren met een EZ Bar. Dat is een stang die op een aantal plaatsen gebogen is, hierdoor is de grip iets beter en de beweging langer. In plaats van een barbell kunnen ook dumbbells gebruikt worden. De oefening wordt liggend op een fitness bankje uitgevoerd.

Neem deze oefening regelmatig op in je trainingsschema zodat je biceps sterker worden. Hieronder staan een aantal stappen waarin wordt uitgelegd hoe de oefening moet worden uitgevoerd.

Stap 1.

Ga met je rug op een plat fitness bankje liggen. Houdt de EZ Bar met beide handen vast met je handpalmen van je af. Pak de stang met een smalle grip vast.

Stap 2.

Breng de barbell omhoog tot dat je armen gestrekt omhoog staan en houdt je ellebogen stabiel op schouderbreedte gedurende de oefening.

Stap 3.

Laat de barbell gecontroleerd zakken naar je voorhoofd. Houdt nog steeds je ellebogen recht.

Stap 4.

Druk de barbell weer omhoog naar de startpositie.

Alles wat je moet weten over effectief vetverlies, spieropbouw en een gezond lichaam

In de afgelopen jaren hebben we duizenden mannen en vrouwen geholpen met hun persoonlijke doelen te behalen. Alle informatie die je nodig hebt om aan de slag te gaan hebben we samengevat in De Spierentraining Formule.

Bekijk de eenvoudige methode om snel spieren te ontwikkelen en vet te verliezen:

De Spierentraining Formule: Alles wat je moet weten over effectief vetverlies, spieropbouw en een gezond lichaam. Het boek bevat alle oefeningen, trainingen, recepten en schema's die je nodig hebt!

Spierentraining Team

Van de beste methodes om af te vallen tot de nieuwste fitness oefeningen: het team van Spierentraining weet er alles van. We houden je dagelijks op de hoogte van de beste en meest effectieve oefeningen en body workouts om zelf mee aan de slag te gaan.

Reageren op dit artikel

Gratis schema om 5 kilo af te vallen

Inclusief stap-voor-stap uitleg en overzicht van alle oefeningen.

Wij sturen het schema per mail. Controleer ook uw spam box.