Spierentraining.nl
buikspieren bijbel review

Review: de Strakke buik bijbel

Een goed boek met duidelijk schema kan je een aardig eind op weg helpen om je buikje weg te werken en een strakke buik te krijgen. Daarom vind je hier een uitgebreide review van het eBook de Strakke Buik Bijbel van Glen Goossens.

“De allerbeste, en meest effectieve tips, trucs en kennis voor het verliezen van buikvet en het opbouwen van jouw droomlichaam”

Maakt Glen Goossens dit waar met zijn de boek de Strakke Buik Bijbel? Wij vinden dat hij aardig in de buurt komt. Het digitale boek, de Buikspieren Bijbel, legt op een hele duidelijke en eenvoudige wijze uit wat je moet doen om blijvend een platte buik te krijgen door middel van de juiste buikspieroefeningen, een duidelijk schema voor zowel mannen als vrouwen, en advies over aanpassingen die je kunt maken in je dieet (voeding en voorbereiding daarvan) om je metabolisme te versnellen en vetmakende combinaties van voeding te vermijden.

De Spierentraining Formule: De beste methode om thuis buikspieren te ontwikkelen en vet te verliezen met buikspieroefeningen en voeding.

 

De aanpak die wordt beschreven in de strakke buik bijbel is eigenlijk vrij simpel! Train 3 x per week met de juiste oefeningen voor de rechte, schuine en onderste buikspieren en verlaag je vetpercentage door de verkeerde koolhydraten te vermijden, de juiste vetten te eten en voldoende water te drinken. Lijkt simpel toch?

buikspieren bijbel review

Bron: De Strakke Buik Bijbel

Rechte buikspieren

Dit is je sixpack! Veel traditionele oefeningen zoals de basis-crunch en sit-up zijn erg geschikt om deze spieren te trainen. De Strakke Buik Bijbel helpt jou om de juiste buikspieroefeningen te kiezen en biedt je een schema om te werken aan een plattere voorkant van de buik.

Schuine buikspieren

De schuine buikspieren zitten aan de zijkant van je buik. Door oefeningen voor je schuine buikspieren te doen kan je er voor zorgen dat er een mooie slanke vorm met zichtbare lijnen tevoorschijn komt. Oefeningen zoals de gedraaide crunch en de kettlebell twist zijn hier erg goed voor. Probeer de Strakke Buik Bijbel om meer oefeningen te bekijken voor de schuine buikspieren en een duidelijk fitness programma voor jezelf te ontwikkelen.

Onderste buikspieren

Bij oefeningen voor je onderste buikspieren moet je meestal je benen gebruiken om die spiergroep te activeren. Je onderste buikspieren zorgen er voor dat je onderbuik meer naar binnen trekt. Oefeningen zoals knee raises en de V-up zijn erg goed voor de onderste buikspieren. Om een oefening op de juiste manier te beheersen is het belangrijk om rekening te houden met de techniek.

Simpele tips om af te vallen bij je buik en de sixpack te krijgen waar je altijd van gedroomd hebt.

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan zal de Spierentraining Formule je helpen.

We hebben al duizenden vrouwen én mannen geholpen een strakke buik te krijgen én te behouden!

Bekijk de eenvoudige methode om snel buikspieren te ontwikkelen en vet te verliezen met buikspieroefeningen en voeding:

De Spierentraining Formule: De beste methode om thuis buikspieren te ontwikkelen en vet te verliezen met buikspieroefeningen. Het boek bevat workouts, voedingsschema’s en alle oefeningen die je nodig hebt.

Spierentraining Team

Of het nou gaat om de beste methodes om af te vallen of de laatste fitness oefeningen. Het Spierentraining team weet er alles van. We houden je dagelijks op de hoogte van de beste en meest effectieve oefeningen en body workouts.

Reageren op dit artikel

Volg ons op Facebook

In 3 stappen van vet naar fit

238 bladzijden met oefeningen, schema’s, en practische informatie om af te vallen.


Bekijken

Gratis schema om 5 kilo af te vallen

Inclusief stap-voor-stap uitleg en overzicht van alle oefeningen.

Wij sturen het schema per mail. Controleer ook uw spam box.