Web Analytics
Spierentraining.nl

De beste adviezen voor het behalen van je fitness doelen

Betrouwbare en inspirerende informatie over fitness, krachttraining, oefeningen en voeding. Al onze artikelen zijn geschreven door fitnessinstructeurs met jarenlange praktijk ervaring en gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten en onderzoeken.

buikspier succes formule

Review: De Buikspier Succesformule

E-boeken worden steeds populairder. Een E-boek is een elektronisch boek dat je direct na aankoop kunt lezen, printen en of gewoon op je mobiel/tablet kunt lezen. Nu er steeds meer boeken verschijnen over buikspieren zullen we elke maand een aantal e-boeken lezen en reviewen. In dit artikel lees je alles over de succesformule om buikspieren te trainen.

Wat is de succesformule van de buikspieren bijbel?

De Buikspieren bijbel is een boek geschreven door een personal trainer. Het boek is een goed handboek om een strakke buik te trainen. We hebben dit boek zelf gelezen en zijn onder de indruk van de nuttige informatie en trainingen. Dankzij onze goede ervaring hebben we dit boek al vaker op onze website getoond.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Wat krijg je?

De buikspieren bijbel bestaat uit 4 e-boeken voor de prijs van 1. Wij zijn een groot van van het boek over buikspieren. Het staat vol buikspieroefeningen, trainingen, schema’s en workouts. De andere boeken bevatten tips en informatie om gezond af te vallen (inclusief schema’s voor eten, recepten etc.) Kortom, 4 boeken vol handige informatie om gegarandeerd af te vallen en een platte buik te trainen. Gegarandeerd? Ja! De schrijver geeft een makkelijke niet goed geld terug garantie. Als jij niet het gewenste resultaat behaald na het lezen van het boek (een sixpack of strakke buik) krijg je gewoon je geld terug. Dit is natuurlijk een fijne gedachte.

1389254344-300x272

Zo krijg je snel die strakke buik waar je van droomt

Op internet staan veel tips voor het krijgen van een platte buik maar het meeste is helaas geschreven door mensen die er weinig verstand van hebben.

Oscar Helm is daarentegen een autoriteit op het gebied van afslanken en sport.

Hij leert je in zijn methode stap-voor-stap om een strakke buik te krijgen door het verliezen van overtollig buikvet, gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Je ontdekt er alles over door de volgende pagina te bekijken:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Tom Ridder

Tom Ridder heeft meer dan 150 wetenschappelijk onderbouwde artikelen geschreven over fitness, spieren kweken, gewichtsverlies en voeding. Hij is bekend ben van De Telegraaf, Vrouw, Grazia en Het Laatste Nieuws. Hij is ook fitnessinstructeur en heeft 11 jaar ervaring.

Reageren op dit artikel