Spierentraining.nl
onderste buikspieren

Onderste buikspieren trainen? De 5 beste oefeningen

Het onderste buikvet eraf trainen? Je kunt de onderste buikspieren trainen met de juiste oefeningen. Het is tijdens de workouts van belang om zowel de bovenste als de onderste buikspieren te trainen. Des te gelijkmatiger je jouw lichaam traint, des te beter ook de resultaten zullen zijn.

Benieuwd welke buikspieroefeningen het beste zijn? We zorgen er met het overzicht voor dat je eenvoudig aan de slag kunt met de meest effectieve oefeningen. Ze zorgen ervoor dat je de onderste of juist de bovenste buikspieren op een effectieve wijze kunt trainen.

Bovenste en onderste buikspieren trainen

Train je de bovenste buikspieren al voldoende, maar lukt het je niet het onderste deel van je sixpack zichtbaar te maken? Je kunt de onderste buikspieren trainen met bijvoorbeeld de volgende oefeningen:

Het is bij de oefeningen voor de onderste buikspieren vooral van belang om de oefeningen technisch goed uit te voeren. Probeer de oefeningen technisch goed te doen, eventueel ten koste van enkele herhalingen die je anders nog net aan zou halen. Je kunt de onderste buikspieren trainen door ze vanaf het begin van de oefening goed aan te spannen en te voorkomen dat je ‘compenseert’ met andere spiergroepen.

Het is uiteraard de moeite waard om de verschillende buikspieroefeningen te bekijken die je kunt gebruiken. Je vindt er handige tips om de oefeningen technisch goed uit te voeren, zodat je er bijvoorbeeld voor kunt zorgen dat met name de onderste buikspieren hun werk doen.

Workout voor strakkere buik

Je kunt je onderbuik trainen voor een sixpack, de onderste buikspieren blijven bij de meeste mensen relatief lang onzichtbaar. Dat heeft te maken met het buikvet dat er op de onderbuik kan gaan zitten. Houd er rekening mee dat je een strakkere buik krijgt van de juiste oefeningen, mits je die combineert met gezonde voeding.

Het is van groot belang om gezond te eten en vervolgens een workout voor een strakkere buik te doen. Je kunt dan de onderste buikspieren trainen en er daarmee voor zorgen dat de verschillende blokjes van het sixpack zichtbaar zullen worden, helemaal tot onderaan.

Simpele tips om af te vallen bij je buik en de sixpack te krijgen waar je altijd van gedroomd hebt.

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan zal de Spierentraining Formule je helpen.

We hebben al duizenden vrouwen én mannen geholpen een strakke buik te krijgen én te behouden!

Bekijk de eenvoudige methode om snel buikspieren te ontwikkelen en vet te verliezen met buikspieroefeningen en voeding:

De Spierentraining Formule: De beste methode om thuis buikspieren te ontwikkelen en vet te verliezen met buikspieroefeningen. Het boek bevat workouts, voedingsschema’s en alle oefeningen die je nodig hebt.

Spierentraining Team

Van de beste methodes om af te vallen tot de nieuwste fitness oefeningen: het team van Spierentraining weet er alles van. We houden je dagelijks op de hoogte van de beste en meest effectieve oefeningen en body workouts om zelf mee aan de slag te gaan.

Reageren op dit artikel

Gratis schema om 5 kilo af te vallen

Inclusief stap-voor-stap uitleg en overzicht van alle oefeningen.

Wij sturen het schema per mail. Controleer ook uw spam box.