Web Analytics
Spierentraining.nl

De beste adviezen voor het behalen van je fitness doelen

Betrouwbare en inspirerende informatie over fitness, krachttraining, oefeningen en voeding. Al onze artikelen zijn geschreven door fitnessinstructeurs met jarenlange praktijk ervaring en gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten en onderzoeken.

hoe-krijg-je-een-platte-buik-voor-de-zomer

Hoe krijg je een platte buik vóór de zomer? 5 Tips voor succes

Als de zomer nadert beginnen steeds meer mensen na te denken over hun lichaam. Hoe krijg je een platte buik voor de zomer? De zomer is natuurlijk hét moment om jou lichaam te showen op het strand! Maar ben jij diegene met die afgetrainde sixpack, of (zoals de meeste mensen) degene die wel een aantal pondjes kwijt mag raken?

Ben jij van plan om voor deze zomer van die overtollige pondjes af te komen dan zijn de volgende 5 makkelijk te volgen stappen speciaal voor jou!

Inhoud van dit artikel

1. Verspreid je maaltijden over de dag

Door je maaltijden geleidelijk over de dag te verdelen stimuleer je het metabolisme en de spijsvertering, op die manier verbrand je meer calorieën gedurende de dag. In de ideale situatie eet je tussen de 4 en 6 maaltijden per dag inclusief de avondmaaltijd en snacks.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

2. Eet in groente in de helft van de maaltijden

In groente zitten bijna geen calorieën, bovendien zorgt groente ervoor dat je voller zit en makkelijker van ongezonde snacks af blijft. Je kunt in bijna elke maaltijd groente verwerken. Groente zit heel gezond en zit boordevol vitamines, mineralen en gezonde voedingsstoffen die je nodig hebt een om platte buik te krijgen.

3. Eet voldoende proteïne

Proteïne of eiwitten zijn essentieel voor de aanmaak van spierweefsel. Om een sixpack of platte buik te kweken zul je dus voldoende proteïne moeten binnen krijgen, dit kan door veel eiwit-houdende producten te eten zoals kip en zalm. Op sites als Body en Fitshop zijn veel kant-en-klare eiwit shakes te koop welke je dagelijks kunt drinken.

4. Buikspieroefeningen

Natuurlijk zijn de juiste buikspieroefeningen heel belangrijk om een platte buik te krijgen. Als je snel resultaat wilt behalen doe je 2 a 3 keer buikspieroefeningen met een buikspieroefeningen schema. Je hoeft niet naar de sportschool te gaan om je buik te trainen. Als je niet uit huis weg hoeft om te trainen is de drempel om oefeningen te doen een stuk lager. Kettlebell oefeningen zijn ook erg geschikt om om je buikspieren te trainen.

5. Drink heel veel water!

Het is al vaak bewezen dat het drinken van koud water de stofwisseling verhoogt en dus zorgt voor de verbranding van calorieën, drink dus regelmatig koud water (niet alleen tijdens de training).

Zo krijg je snel die strakke buik waar je van droomt

Op internet staan veel tips voor het krijgen van een platte buik maar het meeste is helaas geschreven door mensen die er weinig verstand van hebben.

Oscar Helm is daarentegen een autoriteit op het gebied van afslanken en sport.

Hij leert je in zijn methode stap-voor-stap om een strakke buik te krijgen door het verliezen van overtollig buikvet, gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Je ontdekt er alles over door de volgende pagina te bekijken:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Tom Ridder

Tom Ridder heeft meer dan 150 wetenschappelijk onderbouwde artikelen geschreven over fitness, spieren kweken, gewichtsverlies en voeding. Hij is bekend ben van De Telegraaf, Vrouw, Grazia en Het Laatste Nieuws. Hij is ook fitnessinstructeur en heeft 11 jaar ervaring.

Reageren op dit artikel