Spierentraining.nl
Afvallen_buik_challenge_

Doe onze challenge om in 30 dagen 10 kilo buikvet te verbranden

Je vindt je buik te dik en je wilt graag voor de zomer wat afvallen. Hoe kom je nu voor de zomer van je buikvet af? Wij hebben een leuke challenge voor je! Lukt het jou om in 30 dagen 10 kilo af te vallen? Met onderstaande combinatie van oefeningen, voedingstips en supplementen moet dit zeker lukken!

De beste oefeningen om buikvet te verbranden

De beste oefeningen om afvallen rondom je buik gaan verder dan alleen maar buikspieroefeningen. Het is belangrijk om ook de grote spieren in je lichaam te trainen.
Doe minimaal drie keer per week een circuitje waarbij je deze 6 oefeningen 1 minuut volhoudt en tussendoor 20 seconden rust neemt. Beginners doen het rondje 1 keer, ben je wat verder dan doe je het 2 keer. Ben je een echter badass? Dan doe je dit circuitje 3 keer achter elkaar.

Voedingstips om vet te verbranden

Hou je de komende 30 dagen aan onderstaande 5 voedingstips. Houd dit 6 dagen in de week vol! Je mag 1 dag per week een ‘cheat’ dag houden.

  • Voedingstip #1: eet geen ‘witte’ koolhydraten. Vermijd alle koolhydraten die wit van kleur zijn (of kunnen zijn). Denk aan brood, rijst, aardappelen, pasta, gefrituurd eten met paneermeel, etc.
  • Voedingstip #2: drink geen calorieën. Drink vooral veel water of thee. Probeer cola en ander fris te laten staan (zero of light varianten mogen)
  • Voedingstip #3: eet veel eiwitten en groenten. Kip, vis, biefstuk, ei, varkensvlees, en kalkoen bevatten veel eiwitten. Combineer dit met groenen zoals broccoli, spinazie, roerbakgroente, en boontjes. Vervang je ‘witte’ koolhydraten zoals pasta en rijst met linzen of bonen.
  • Voedingstip #4: eet vaak dezelfde maaltijden. Als je een paar recepten hebt gevonden, eet dit dan vaker. Dit zorgt voor routine en eenvoud. Maak het niet onnodig moeilijk voor jezelf.
  • Voedingstip #5: gezond eten kan heel erg lekker zijn. Het hoeft niet moeilijk of smaakloos te zijn om gezond te eten. Kom er achter hoe lekker gezond eten kan zijn!

Welke supplementen helpen bij het verbranden van vet?

Naast oefeningen en gezonde voeding kan je ook verschillende voedingssupplementen of maaltijdvervangers overwegen. Wij hebben met onderstaande producten erg goede ervaringen opgedaan:

  • Maaltijdvervangers met veel eiwitten.
  • Groene thee extract: er zijn veel onderzoeken die aantonen dat je meer afvalt als je dagelijks een dosis Groene thee extract neemt. Het zorgt ervoor dat vet (vooral buikvet) eerder omgezet wordt tijdens het bewegen.
  • CLA: onderzoek laat zien dat CLA de hoeveelheid vet vermindert en vermeerdert de spiermassa bij mensen met overgewicht.
  • Groene thee extract: groene thee stimuleert de vetverbranding en is dus een goede ondersteuning tijdens het afslanken. Bovendien is het rijk aan anti-oxidanten en daarom gezond

Simpele tips om af te vallen bij je buik en de sixpack te krijgen waar je altijd van gedroomd hebt.

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan zal de Spierentraining Formule je helpen.

We hebben al duizenden vrouwen én mannen geholpen een strakke buik te krijgen én te behouden!

Bekijk de eenvoudige methode om snel buikspieren te ontwikkelen en vet te verliezen met buikspieroefeningen en voeding:

De Spierentraining Formule: De beste methode om thuis buikspieren te ontwikkelen en vet te verliezen met buikspieroefeningen. Het boek bevat workouts, voedingsschema’s en alle oefeningen die je nodig hebt.

Spierentraining Team

Van de beste methodes om af te vallen tot de nieuwste fitness oefeningen: het team van Spierentraining weet er alles van. We houden je dagelijks op de hoogte van de beste en meest effectieve oefeningen en body workouts om zelf mee aan de slag te gaan.

Reageren op dit artikel

Gratis schema om 5 kilo af te vallen

Inclusief stap-voor-stap uitleg en overzicht van alle oefeningen.

Wij sturen het schema per mail. Controleer ook uw spam box.