Spierentraining.nl
trucjes om af te vallen

9 Simpele trucjes om af te vallen

Of je nou buikspieroefeningen doet of afslankt met eiwit shakes. Iedereen valt af op zijn eigen manier. Afvallen gaat in kleine stapjes en daarom kunnen deze trucjes je goed van pas komen om net even die extra pondjes kwijt te raken.

1. ”Food swaps’

Food swaps worden steeds populairder. Her principe is simpel: Vervang een ongezonde snack of maaltijd te vervangen door iets gezonds. Neem bijvoorbeeld in plaats van een broodje kroket eens een volkorenbol met magere kipfilet. Door vaker te swappen naar gezonde snacks zul je veel minder calorieën eten dan normaal.

2. Herken je buiktype

Iedereen is anders en je buiktype dus ook. Herken welk buiktype jij hebt en kijk welke methode om af te vallen het beste bij jou past.

3. Doe Buikspieroefeningen

Door regelmatig buikspieroefeningen te doen kan je makkelijk een aantal kilo’s kwijtraken.

4. Laat de auto staan

Even een boodschap halen om de hoek? Laat de auto dan eens staan. Hoe zwaarder de boodschappentas hoe beter!

5. Sla dat wijntje eens over

Al was het alleen al voor de calorieën.. Daarnaast ben je na een wijntje misschien eerder geneigd om een ongezonde snack te pakken.

6. Lees een boek over afvallen

Een goed boek over afvallen kan enorm helpen. Niet alleen is een boek erg motiverend, het maakt je doel om af te vallen ook tastbaar.

7. Drink veel water

Water doet wonderen tijdens het afvallen. Door meer water te drinken gaat de stofwisseling sneller werken en verbrand je vanzelf calorieën. Daarnaast is elk glas water een glas minder frisdrank, dus minder suiker!

8. Snackpauzes

Wie zegt dat snacken slecht hoeft te zijn? Door overdag vaker een gezonde snack te pakken zul je s’ avonds minder honger hebben en dus minder eten.

9. Schoonmaken

Dat is nog eens een goede reden om je huis brandschoon te maken. Tijdens een flinke schoonmaak beweeg je veel en verbrandt je calorieën.

Simpele tips om af te vallen bij je buik en de sixpack te krijgen waar je altijd van gedroomd hebt.

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan zal de Spierentraining Formule je helpen.

We hebben al duizenden vrouwen én mannen geholpen een strakke buik te krijgen én te behouden!

Bekijk de eenvoudige methode om snel buikspieren te ontwikkelen en vet te verliezen met buikspieroefeningen en voeding:

De Spierentraining Formule: De beste methode om thuis buikspieren te ontwikkelen en vet te verliezen met buikspieroefeningen. Het boek bevat workouts, voedingsschema’s en alle oefeningen die je nodig hebt.

Spierentraining Team

Van de beste methodes om af te vallen tot de nieuwste fitness oefeningen: het team van Spierentraining weet er alles van. We houden je dagelijks op de hoogte van de beste en meest effectieve oefeningen en body workouts om zelf mee aan de slag te gaan.

Reageren op dit artikel

Gratis schema om 5 kilo af te vallen

Inclusief stap-voor-stap uitleg en overzicht van alle oefeningen.

Wij sturen het schema per mail. Controleer ook uw spam box.