Spierentraining.nl
Vijf-stoel-oefeningen-buikspierentraining

4 Verbazend makkelijke stoel-oefeningen om buikvet te verbranden

Wist jij dat er manieren zijn om je buik plat te krijgen door gebruik van een stoel? Het klinkt haast te mooi om waar te zijn. Toch zijn er meerdere oefeningen die heel effectief zijn dankzij het gebruik van een simpele stoel.

Ben jij klaar om af te rekenen met ongewenst buikvet? In dit artikel zetten we de beste stoel-oefeningen voor je op een rij.

1. Knee Pull-ins
Dit is een krachtige oefening tegen buikvet. Ga op een stoel zitten met de ruggengraat recht en ontspannen schouders. Je handen kun je aan de zijkant van de stoel plaatsen ter hoogte van je heupen. Til je voeten op en breng je knieën richting je borst. Houdt deze positie 5 seconden vast en laat je benen dan weer zakken tot de begin positie.

Knee pull ins

2. Body raises
Om deze oefening goed uit te voeren ga je achter de stoel staan met je handen op je rug. Buig je knieën en buk zodat je handen naar de stoel wijzen zoals op de onderstaande foto. Daarna kom je weer terug naar de begin positie.

Body Raises

De Spierentraining Formule: De beste methode om thuis buikspieren te ontwikkelen en vet te verliezen met buikspieroefeningen en voeding.

 

3. Leg lifts
Deze oefening is zeer effectief en makkelijk uit te voeren. Ga recht op de stoel zitten met je armen op de rand van de stoel. Til je voet omhoog tot deze recht vooruit wijst zoals in de onderstaande foto. Blijf een paar seconde in deze positie en laat je been dan weer zakken. Doe vervolgens hetzelfde met je andere been.

Leg lifts

4. Stoel plank
Dit is een variatie op de normale plank. Neem de plank positie aan en leun met twee armen tegen de stoel. Het is belangrijk om de rug recht te houden en je armen gestrekt. Houdt deze positie 30 seconde vast en probeer het daarna steeds iets langer vol te houden.

stoel plank

Simpele tips om af te vallen bij je buik en de sixpack te krijgen waar je altijd van gedroomd hebt.

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan zal de Spierentraining Formule je helpen.

We hebben al duizenden vrouwen én mannen geholpen een strakke buik te krijgen én te behouden!

Bekijk de eenvoudige methode om snel buikspieren te ontwikkelen en vet te verliezen met buikspieroefeningen en voeding:

De Spierentraining Formule: De beste methode om thuis buikspieren te ontwikkelen en vet te verliezen met buikspieroefeningen. Het boek bevat workouts, voedingsschema’s en alle oefeningen die je nodig hebt.

Spierentraining Team

Of het nou gaat om de beste methodes om af te vallen of de laatste fitness oefeningen. Het Spierentraining team weet er alles van. We houden je dagelijks op de hoogte van de beste en meest effectieve oefeningen en body workouts.

Reageren op dit artikel

Gratis schema om 5 kilo af te vallen

Inclusief stap-voor-stap uitleg en overzicht van alle oefeningen.

Wij sturen het schema per mail. Controleer ook uw spam box.