Spierentraining.nl
kettlebell-push-up

Kettlebell push up

De kettlebell push up komt je vast bekend voor. Mét kettlebells is deze oefening nog beter dan de normale push up. Met deze oefening train je de armen, borst en rugspieren.

Kettlebell push up stap 1:

Begin de push up door met je gezicht richting de grond te gaan liggen. Plaats je armen op de kettlebels op de grond.

Kettlebell push up stap 2:

Duw je af tegen de kettlebells en kom met het lichaam omhoog. Houd je rug goed recht om blessures te voorkomen. Keer nu terug naar de beginpositie zodat je de oefening kunt herhalen. Dit is de kettlebell push up!

Hoe je nu controle krijgt over je gewicht, lichaam en gezondheid dankzij de kettlebell workout

Wil jij nu actie ondernemen en gegarandeerd een strakke buik binnen 1-2 maanden? Koop nu een kettlebell en start thuis je eigen kettlebell workout:

Zo krijg je snel die strakke buik waar je van droomt

Op internet staan veel tips voor het krijgen van een platte buik maar het meeste is helaas geschreven door mensen die er weinig verstand van hebben.

Oscar Helm is daarentegen een autoriteit op het gebied van afslanken en sport.

Hij leert je in zijn methode stap-voor-stap om een strakke buik te krijgen door het verliezen van overtollig buikvet, gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Je ontdekt er alles over door de volgende pagina te bekijken:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Spierentraining Team

Van de beste methodes om af te vallen tot de nieuwste fitness oefeningen: het team van Spierentraining weet er alles van. We houden je dagelijks op de hoogte van de beste en meest effectieve oefeningen en body workouts om zelf mee aan de slag te gaan.

Reageren op dit artikel