Spierentraining.nl
kettlebell-push-up

Kettlebell push up

De kettlebell push up komt je vast bekend voor. Mét kettlebells is deze oefening nog beter dan de normale push up. Met deze oefening train je de armen, borst en rugspieren.

Kettlebell push up stap 1:

Begin de push up door met je gezicht richting de grond te gaan liggen. Plaats je armen op de kettlebels op de grond.

Kettlebell push up stap 2:

Duw je af tegen de kettlebells en kom met het lichaam omhoog. Houd je rug goed recht om blessures te voorkomen. Keer nu terug naar de beginpositie zodat je de oefening kunt herhalen. Dit is de kettlebell push up!

Hoe je nu controle krijgt over je gewicht, lichaam en gezondheid dankzij de kettlebell workout

Wil jij nu actie ondernemen en gegarandeerd een strakke buik binnen 1-2 maanden? Koop nu een kettlebell en start thuis je eigen kettlebell workout:

Alles wat je moet weten over effectief vetverlies, spieropbouw en een gezond lichaam

In de afgelopen jaren hebben we duizenden mannen en vrouwen geholpen met hun persoonlijke doelen te behalen. Alle informatie die je nodig hebt om aan de slag te gaan hebben we samengevat in De Spierentraining Formule.

Bekijk de eenvoudige methode om snel spieren te ontwikkelen en vet te verliezen:

De Spierentraining Formule: Alles wat je moet weten over effectief vetverlies, spieropbouw en een gezond lichaam. Het boek bevat alle oefeningen, trainingen, recepten en schema's die je nodig hebt!

Spierentraining Team

Van de beste methodes om af te vallen tot de nieuwste fitness oefeningen: het team van Spierentraining weet er alles van. We houden je dagelijks op de hoogte van de beste en meest effectieve oefeningen en body workouts om zelf mee aan de slag te gaan.

Reageren op dit artikel

Gratis schema om 5 kilo af te vallen

Inclusief stap-voor-stap uitleg en overzicht van alle oefeningen.

Wij sturen het schema per mail. Controleer ook uw spam box.