Spierentraining.nl
kettlebell-twee-armen

Kettlebell swing twee armen

Deze kettlebell swing is een goede oefening om mee te beginnen. Met deze oefening kun je snel resultaten boeken en beginnen met afvallen. De uitvoering is belangrijk: Als je deze oefening goed uitvoert komt de kracht uit de heupen en niet uit de armen.

Kettlebell swing stap 1:

Ga rechtop staan met je benen iets breder dan je heupen. Pak de kettlebell stevig vast met twee handen. Je handpalmen wijzen naar beneden.

Kettlebell swing stap 2:

Strek beide armen voor je uit. Je voelt nu het gewicht van de kettlebell. Terwijl je je knieen licht buigt laat je de kettlebell met gestrekte armen naar beneden gaan. Je zwiept als het ware de kettlebell tussen je benen door naar achter. In de bovenstaande afbeelding is dit de eerste positie van de vrouw.

Kettlebell swing stap 3:

Als deze positie hebt bereikt maak je een krachtige beweging om de kettlebell terug naar boven te stoten tot je armen weer voor je hangen in zoals in de beginpositie. Dit is de kettlebell swing! Je gaat nu weer verder naar stap 2 en begint de oefening opnieuw.

Hoe je nu controle krijgt over je gewicht, lichaam en gezondheid dankzij de kettlebell workout

Wil jij nu actie ondernemen en gegarandeerd een strakke buik binnen 1-2 maanden? Koop nu een kettlebell:

Alles wat je moet weten over effectief vetverlies, spieropbouw en een gezond lichaam

In de afgelopen jaren hebben we duizenden mannen en vrouwen geholpen met hun persoonlijke doelen te behalen. Alle informatie die je nodig hebt om aan de slag te gaan hebben we samengevat in De Spierentraining Formule.

Bekijk de eenvoudige methode om snel spieren te ontwikkelen en vet te verliezen:

De Spierentraining Formule: Alles wat je moet weten over effectief vetverlies, spieropbouw en een gezond lichaam. Het boek bevat alle oefeningen, trainingen, recepten en schema's die je nodig hebt!

Spierentraining Team

Van de beste methodes om af te vallen tot de nieuwste fitness oefeningen: het team van Spierentraining weet er alles van. We houden je dagelijks op de hoogte van de beste en meest effectieve oefeningen en body workouts om zelf mee aan de slag te gaan.

Reageren op dit artikel

Gratis schema om 5 kilo af te vallen

Inclusief stap-voor-stap uitleg en overzicht van alle oefeningen.

Wij sturen het schema per mail. Controleer ook uw spam box.