Web Analytics
Spierentraining.nl
eieren

Zo eet je gemakkelijk 500 minder calorieën per dag!

Wat zijn jou goede voornemens voor dit jaar? Ik durf te wedden dat minder vet eten en afvallen er tussen staat! Om gewicht te verliezen moeten er minder calorieën binnen komen dan je verbrandt.  Om een halve kilo per week af te vallen zul je 3500 calorieën, of 500 calorieën per dag moeten minderen. Hier zijn een aantal makkelijke stappen om die 500 calorieën vaarwel te zeggen.

Wij adviseren Vitadis te gebruiken bij het beginnen met afvallen vanwege de goede ervaringen en snelle resultaten.

1. Eieren als ontbijt zorgt voor minder calorieën

Eieren eten is een goede stap om minder calorieën te eten. Iemand die eieren eet als ontbijt eet gemiddeld 400 calorieën minder dan iemand die geen eieren eet. Eieren zitten vol proteïne, zink, vitamine A D en E waardoor je langer het gevoel hebt ‘vol te zitten’. Hierdoor zul je minder snel trek hebben in iets anders na het ontbijt. eieren

2. Minder calorieën in je frisdrank

Frisdrank gaat helaas niet helpen met afslanken. Er is wel goed nieuws: als je mindert met het drinken van frisdrank kun je je eerste calorie post afstrepen! Een glas cola bevat meer dan 100 calorieën. Door minder of geen frisdrank te drinken kun je dus makkelijk 200/300 calorieën per dag minderen. Je kunt je glas cola beter vervangen door gezonde sappen of smoothies.

3. Eet niet voor de tv

Het is al vaak bewezen hoe slecht eten voor de tv is. Het kan zo’n 300 calorieën per dag schelen. Mensen die voor de tv eten zijn afgeleid en niet met eten bezig, hierdoor eet je onbewust vaak veel meer dan je doorhebt. Dit geldt niet alleen op dat moment maar ook later op de dag!

4. Verbrand calorieën met buikspieroefeningen

Als je dagelijks je buikspieren traint zul je makkelijk calorieën verbranden. Door een kwartier buikspieroefeningen te toen verlies je zo’n 150 calorieën, Zeker de moeite waard dus!

Reageren op dit artikel