Spierentraining.nl
Kettlebell-dubelle-row1

Kettlebell dubbele row

De kettlebell dubbele row is een kettlebell oefening die uitermate is geschikt om de schouders, rug, buik en heupen te trainen. Voor deze oefening heb je twee kettlebells nodig.

Kettlebell dubbele row stap 1:

Pak twee kettlebells en zet ze voor je op de grond. Zorg dat je handgrepen van de kettlebells alvast zo staan dat je ze makkelijk op kunt pakken en direct kunt beginnen.

Kettlebell dubbele row stap 2:

Buig je knieën licht en buk dan voorover om de met beide handen de kettlebells te pakken. Zodra je in beide handen een kettlebells vast hebt kom je iets omhoog. Je staat nog steeds naar voren gebogen met je armen gestrekt.

Kettlebell dubbele row stap 3:

Trek nu met beide armen de kettlebells naar je buik toe. Je armen blijven vlak langs je lichaam. Het is belangrijk om tijdens deze beweging je rug goed recht te houden om blessures te voorkomen. Als de kettlebells bijna bij je buik zijn houdt je deze positie 2 seconde vast. Nu laat je de kettlebells weer zakken (zet ze niet op de grond). Dit is de kettlebell dubbele row! De oefening begint nu weer opnieuw.

Hoe je nu controle krijgt over je gewicht, lichaam en gezondheid dankzij de kettlebell workout

Wil jij nu actie ondernemen en gegarandeerd een strakke buik binnen 1-2 maanden? Koop nu een kettlebell en start thuis je eigen kettlebell workout:

Zo krijg je snel die strakke buik waar je van droomt

Op internet staan veel tips voor het krijgen van een platte buik maar het meeste is helaas geschreven door mensen die er weinig verstand van hebben.

Oscar Helm is daarentegen een autoriteit op het gebied van afslanken en sport.

Hij leert je in zijn methode stap-voor-stap om een strakke buik te krijgen door het verliezen van overtollig buikvet, gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Je ontdekt er alles over door de volgende pagina te bekijken:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Spierentraining Team

Van de beste methodes om af te vallen tot de nieuwste fitness oefeningen: het team van Spierentraining weet er alles van. We houden je dagelijks op de hoogte van de beste en meest effectieve oefeningen en body workouts om zelf mee aan de slag te gaan.

Reageren op dit artikel