Spierentraining.nl
workout-voor-thuis

Workout voor thuis: Slechts 15 minuten per dag trainen

Aan de slag met een workout voor thuis? Je hoeft er de deur niet voor uit, waardoor je al in 15 minuten per dag kunt afvallen of kunt werken aan een mooie gespierde buik. Er zijn handige oefeningen beschikbaar, die je in veel van de gevallen zelfs gewoon zonder veel specifieke hulpmiddelen kunt doen.

Volg je een streng dieet en wil je graag meer bewegen, zonder dat je daarvoor naar de sportschool hoeft? Een workout voor thuis vormt dan een uitstekende keuze. Je hebt de keuze uit verschillende oefeningen, waarvan we er in ieder geval 3 voor je op een rij zetten.

De Spierentraining Formule: De beste methode om thuis buikspieren te ontwikkelen en vet te verliezen met buikspieroefeningen en voeding.

 

Afvallen met een workout voor thuis

Een workout voor thuis is op verschillende manieren effectief. Wil je werken aan een platte buik, bijvoorbeeld voor het komende zomerseizoen? Je kunt met de verschillende oefeningen buikvet verliezen, al is het daarnaast natuurlijk ook van belang om goed gezond te eten. De combinatie van een goede workout voor thuis en de juiste voeding zorgen ervoor dat je kunt toewerken naar het gewicht en het lichaam dat je voor ogen hebt.

3 oefeningen voor thuis

Aan de slag met de workout voor thuis? De volgende 4 oefeningen zijn daarvoor in ieder geval goed geschikt:

  • Zittende twist
    Wil je buikvet verliezen? De zittende twist is uitstekend geschikt voor de workout voor thuis. Ga op de vloer zitten en plaats een opgevouwen handdoek tussen je handen. Strek je armen ter hoogte van je schouders en leun achterover. Til je voeten van de vloer om je buikspieren aan te spannen. Je houdt je knieën gebogen. Breng het rechter uiteinde van de handdoek naar de vloer. Je schouders en borst zullen indraaien. Houd de positie een paar tellen vast en draai weer terug. Herhaal vervolgens de linkerkant. Dit vormt samen één herhaling, doe er 20 voor een goede workout.
  • Superwoman press
    Deze oefening kun je doen door op je buik op de vloer te gaan liggen. Til je borst omhoog en houd in je handen op schouderhoogte een strak gespannen handdoek. Je ellebogen mag je wat buigen. Duw de handdoek van je af, tot je armen gestrekt zijn. Keer daarna weer terug naar de beginpositie. Dit is één herhaling. Doe er 20 voor een goede workout.
  • Zijwaartse lunges
    Deze warkout-oefening doe je vanuit een staande positie, met je voeten op schouderbreedte uit elkaar. Plaats je handen op je heupen en de rechtervoet op een handdoek. Buig je linkerknie en duw je heupen naar achteren. Je rechtervoet laat je zo ver mogelijk naar de zijkant wegglijden. Houd dit even vast en kom weer terug naar de beginhouding. Dit is één herhaling. Doe er 15 aan iedere kant voor een goede workout voor thuis.

Workout voor thuis

Je zorgt op deze manier voor een goede workout voor thuis. Daarnaast zijn er uiteraard nog veel meer buikspieroefeningen beschikbaar. Bekijk ze online, zodat je thuis al in 15 minuten per dag kunt zorgen voor een effectieve workout om af te vallen of aan je spieropbouw te werken.

Simpele tips om af te vallen bij je buik en de sixpack te krijgen waar je altijd van gedroomd hebt.

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan zal de Spierentraining Formule je helpen.

We hebben al duizenden vrouwen én mannen geholpen een strakke buik te krijgen én te behouden!

Bekijk de eenvoudige methode om snel buikspieren te ontwikkelen en vet te verliezen met buikspieroefeningen en voeding:

De Spierentraining Formule: De beste methode om thuis buikspieren te ontwikkelen en vet te verliezen met buikspieroefeningen. Het boek bevat workouts, voedingsschema’s en alle oefeningen die je nodig hebt.

Spierentraining Team

Van de beste methodes om af te vallen tot de nieuwste fitness oefeningen: het team van Spierentraining weet er alles van. We houden je dagelijks op de hoogte van de beste en meest effectieve oefeningen en body workouts om zelf mee aan de slag te gaan.

Reageren op dit artikel

Gratis schema om 5 kilo af te vallen

Inclusief stap-voor-stap uitleg en overzicht van alle oefeningen.

Wij sturen het schema per mail. Controleer ook uw spam box.