Spierentraining.nl
calorieen-verbranden-met-eten

Calorieën Verbranden met super foods

Calorieën verbranden met eten is eigenlijk heel simpel. Er zijn heel veel gerechten en producten die je helpen gewicht te verliezen en calorieën te verbranden. Probeer ze toe te voegen aan de dagelijkse maaltijden of tussendoortjes en ervaar hoe deze super foods jou helpen om je gezond te voelen! Hier vind je nog meer super foods.

1. Grapefruit

calorieen verbranden met etenDe grapefruit helpen  de stofwisseling te versnellen en verbranden veel calorieën. Door deze vrucht voel je je sneller vol met minder calorieën. Erg handig dus! De grapefruit zit ook nog eens vol met vitamine C. Je kan de grapefruit toevoegen aan salades, fruitsalades, smoothies en nog veel meer. Je kunt hem natuurlijk ook gewoon uitpersen of gebruiken tijdens het maken van een smoothie of sapje.

 2. Groene thee

Groene thee

Nog zo’n stofwisseling booster, groene thee! Groene thee is niet alleen erg lekker, het zit ook nog eens vol met anti-oxidanten. Door de versnelde stofwisseling is het drinken van groene thee een echte aanrader tijdens het afvallen. Dagelijks een kopje groene thee is goed te combineren met een dieet of een trainingsschema. Je kunt natuurlijk ook ijsthee maken met deze gezonde variant!

3. Avocado

Avocado Avocado is een echte vet-killer. Het bevat onverzadigd vet dat wat je metabolisme verhoogt. De avocado beschermt de cellen die nodig zijn om na zware buikspieroefeningen te herstellen. Als dat al niet genoeg is om regelmatig een avocado toe te voegen aan je maaltijd dan zijn er nog meer voordelen: het verlaagt het cholesterol, verlaagt de kans op hart-en vaatziekten.

4. Omega-3

Omega-3Het is al langer bekend dat Omega-3 zeer gunstig is voor de stofwisseling. Het vetzuur in Omega-3 bepaalt hoe snel vet wordt verbrand. Omega-3 wordt niet door het lichaam aangemaakt. Gelukkig zijn er genoeg manieren om het binnen te krijgen. Omega-3 zit onder andere in Zalm, tonijn en haring. Je kunt natuurlijk ook kant-en-klare supplementen kopen, op die manier krijg je het met regelmaat binnen.

5. Hete pepers

Hete pepersAlle pepers en pittige dingen zorgen ervoor dat vet sneller verbrand. Pepers kunnen een goede aanvulling zijn op dagelijkse maaltijden omdat ze zeer weinig calorieën bevatten. Daarnaast maakt het je eten vaak ook een stuk smaakvoller. Dit kunnen pepers zijn in een maaltijd tot tabasco saus. U bent gewaarschuwd!

Simpele tips om af te vallen bij je buik en de sixpack te krijgen waar je altijd van gedroomd hebt.

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan zal de Spierentraining Formule je helpen.

We hebben al duizenden vrouwen én mannen geholpen een strakke buik te krijgen én te behouden!

Bekijk de eenvoudige methode om snel buikspieren te ontwikkelen en vet te verliezen met buikspieroefeningen en voeding:

De Spierentraining Formule: De beste methode om thuis buikspieren te ontwikkelen en vet te verliezen met buikspieroefeningen. Het boek bevat workouts, voedingsschema’s en alle oefeningen die je nodig hebt.

Spierentraining Team

Van de beste methodes om af te vallen tot de nieuwste fitness oefeningen: het team van Spierentraining weet er alles van. We houden je dagelijks op de hoogte van de beste en meest effectieve oefeningen en body workouts om zelf mee aan de slag te gaan.

Reageren op dit artikel

Gratis schema om 5 kilo af te vallen

Inclusief stap-voor-stap uitleg en overzicht van alle oefeningen.

Wij sturen het schema per mail. Controleer ook uw spam box.