Web Analytics
Spierentraining.nl

De beste adviezen voor het behalen van je fitness doelen

Betrouwbare en inspirerende informatie over fitness, krachttraining, oefeningen en voeding. Al onze artikelen zijn geschreven door fitnessinstructeurs met jarenlange praktijk ervaring en gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten en onderzoeken.

calorieen-verbranden-met-eten

Calorieën Verbranden met super foods

Calorieën verbranden met eten is eigenlijk heel simpel. Er zijn heel veel gerechten en producten die je helpen gewicht te verliezen en calorieën te verbranden. Probeer ze toe te voegen aan de dagelijkse maaltijden of tussendoortjes en ervaar hoe deze super foods jou helpen om je gezond te voelen! Hier vind je nog meer super foods.

Inhoud van dit artikel

1. Grapefruit

calorieen verbranden met etenDe grapefruit helpen  de stofwisseling te versnellen en verbranden veel calorieën. Door deze vrucht voel je je sneller vol met minder calorieën. Erg handig dus! De grapefruit zit ook nog eens vol met vitamine C. Je kan de grapefruit toevoegen aan salades, fruitsalades, smoothies en nog veel meer. Je kunt hem natuurlijk ook gewoon uitpersen of gebruiken tijdens het maken van een smoothie of sapje.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

 2. Groene thee

Groene thee

Nog zo’n stofwisseling booster, groene thee! Groene thee is niet alleen erg lekker, het zit ook nog eens vol met anti-oxidanten. Door de versnelde stofwisseling is het drinken van groene thee een echte aanrader tijdens het afvallen. Dagelijks een kopje groene thee is goed te combineren met een dieet of een trainingsschema. Je kunt natuurlijk ook ijsthee maken met deze gezonde variant!

3. Avocado

Avocado Avocado is een echte vet-killer. Het bevat onverzadigd vet dat wat je metabolisme verhoogt. De avocado beschermt de cellen die nodig zijn om na zware buikspieroefeningen te herstellen. Als dat al niet genoeg is om regelmatig een avocado toe te voegen aan je maaltijd dan zijn er nog meer voordelen: het verlaagt het cholesterol, verlaagt de kans op hart-en vaatziekten.

4. Omega-3

Omega-3Het is al langer bekend dat Omega-3 zeer gunstig is voor de stofwisseling. Het vetzuur in Omega-3 bepaalt hoe snel vet wordt verbrand. Omega-3 wordt niet door het lichaam aangemaakt. Gelukkig zijn er genoeg manieren om het binnen te krijgen. Omega-3 zit onder andere in Zalm, tonijn en haring. Je kunt natuurlijk ook kant-en-klare supplementen kopen, op die manier krijg je het met regelmaat binnen.

5. Hete pepers

Hete pepersAlle pepers en pittige dingen zorgen ervoor dat vet sneller verbrand. Pepers kunnen een goede aanvulling zijn op dagelijkse maaltijden omdat ze zeer weinig calorieën bevatten. Daarnaast maakt het je eten vaak ook een stuk smaakvoller. Dit kunnen pepers zijn in een maaltijd tot tabasco saus. U bent gewaarschuwd!

Zo krijg je snel die strakke buik waar je van droomt

Op internet staan veel tips voor het krijgen van een platte buik maar het meeste is helaas geschreven door mensen die er weinig verstand van hebben.

Oscar Helm is daarentegen een autoriteit op het gebied van afslanken en sport.

Hij leert je in zijn methode stap-voor-stap om een strakke buik te krijgen door het verliezen van overtollig buikvet, gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Je ontdekt er alles over door de volgende pagina te bekijken:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Tom Ridder

Tom Ridder heeft meer dan 150 wetenschappelijk onderbouwde artikelen geschreven over fitness, spieren kweken, gewichtsverlies en voeding. Hij is bekend ben van De Telegraaf, Vrouw, Grazia en Het Laatste Nieuws. Hij is ook fitnessinstructeur en heeft 11 jaar ervaring.

Reageren op dit artikel