Spierentraining.nl
afvallen-buik

Afvallen bij je buik: 8 geschikte oefeningen voor thuis

Onzeker over je buik en wil je daar graag afvallen? We begrijpen dat je het dan wellicht lastig vindt om naar de sportschool te gaan. Goed nieuws: dat is gelukkig helemaal niet nodig. Met deze 8 geschikte oefeningen voor thuis kun je effectief afvallen bij je buik.

De Spierentraining Formule: De beste methode om thuis buikspieren te ontwikkelen en vet te verliezen met buikspieroefeningen en voeding.

 

Afvallen met een fitness bal

Heb je nog weinig ervaring met buikspieroefeningen, maar wil je daarmee wel graag effectief aan de slag? Dan is het een goed idee om een fitness bal te kopen. Het is een relatief kleine investering, waarmee je ervoor zorgt dat je een aantal oefeningen kunt gaan doen.

In een eerder artikel zetten we al eens 5 oefeningen op een rij die je kunt doen met een fitness bal. Je zorgt er met de brunch, de weighted-ball crunch, de handstand, de side plank met gestrekt been en de mountain climber voor dat je kunt afvallen bij je buik.

De oefeningen zorgen ervoor dat je gebruik maakt van de verschillende buikspieren, zodat je kunt afvallen bij je buik. Je hoeft daar de deur gelukkig niet voor uit, het is niet nodig om je in de sportschool te laten zien waar anderen naar je staan te kijken en je geconfronteerd wordt met tal van spiegels.

Kettlebell oefeningen voor gevorderden

Heb je al wat meer ervaring met oefeningen om af te vallen bij je buik? Met 3 kettlebell oefeningen voor gevorderden zorg je voor wat variatie ten opzichte van je routine. Je gebruikt de Turkish Get-up, de Deck Squat en de Pistol Squat om je buik platter te maken.

Bekijk ook alle andere kettlebell oefeningen voor thuis

Je kunt effectief afvallen bij je buik, waarbij het vooral van belang is om de oefeningen op de juiste wijze uit te voeren. Het voelt wellicht als een groot voordeel om niet naar de sportschool te hoeven, maar houd er aan de andere kant rekening mee dat dit ook een nadeel met zich meebrengt. Als je thuis wilt trainen om af te vallen bij je buik dien je er zelf voor te zorgen dat de techniek in orde is.

Je kunt afvallen bij je buik door in ieder geval goed te kijken naar de instructievideo’s. Oefen bij voorkeur voor een spiegel of neem de oefeningen die je doet op. Je kunt dan zelf kijken in hoeverre de bewegingen die je maakt overeenkomen met de instructies om deze uit te voeren. Het afvallen bij je buik is vooral afhankelijk van een goede uitvoering van de oefeningen, waardoor dit van groot belang is om de doelstellingen die je stelt te behalen.

Simpele tips om af te vallen bij je buik en de sixpack te krijgen waar je altijd van gedroomd hebt.

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan zal de Spierentraining Formule je helpen.

We hebben al duizenden vrouwen én mannen geholpen een strakke buik te krijgen én te behouden!

Bekijk de eenvoudige methode om snel buikspieren te ontwikkelen en vet te verliezen met buikspieroefeningen en voeding:

De Spierentraining Formule: De beste methode om thuis buikspieren te ontwikkelen en vet te verliezen met buikspieroefeningen. Het boek bevat workouts, voedingsschema’s en alle oefeningen die je nodig hebt.

Spierentraining Team

Van de beste methodes om af te vallen tot de nieuwste fitness oefeningen: het team van Spierentraining weet er alles van. We houden je dagelijks op de hoogte van de beste en meest effectieve oefeningen en body workouts om zelf mee aan de slag te gaan.

Reageren op dit artikel

Gratis schema om 5 kilo af te vallen

Inclusief stap-voor-stap uitleg en overzicht van alle oefeningen.

Wij sturen het schema per mail. Controleer ook uw spam box.